Невістка Михайла Поплавського розкрила, яку посаду обіймає в університеті тестя: вершить долі студенток

Михайло Поплавський — популярний співак сучасності, який навчає нові покоління в університеті культури. Дізнайтеся, як його невістка Аліна також долучилася до освітнього процесу, яку вона посаду обіймає та чи вже познайомилася зі своїми вихованцями.

Михайло Поплавський прославився на всю Україну, як співочий ректор. Про його університет культури ходять справжні легенди. Втім, нещодавно примітною стала ще одна історія. Його невістка Аліна опублікувала сторіз в Інстаграмі, де розкрила свою головну професію.

Виявляється вона — завідувач кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. Виявляється жінка має наукове звання доцента. Близько 50 наукових та навчально-методичних праць вийшло з-під її пера.

Невістка Михайла Поплавського розкрила, яку посаду обіймає в університеті тестя

Михайло Михайлович не раз відзначав, що у нього родина багата на таланти. Онук вже активно знімається у кліпах знаменитого дідуся та приміряє сценічні образи. Аліна не раз проявляла також себе, як творча особистість. Відомо, що невістка зірки була на конкурсі краси.

А ось син Олександр — навпаки. Він далекий від шоу-бізнеса. Більше до вподоби йому займатися бізнесом та вести непублічне життя. Втім, доля дала йому дуже непросте випробування. Кілька років тому, бувши ще молодим хлопцем, він втрапив у дорожню пригоду. Ошелешений батько виходив та поставив свою змужнілу дитину на ноги.

Що відомо про дружину Михайла Поплавського?

Знаменитий артист був одружений двічі і обох його обраниць звати Людмилами. Перша обраниця так і лишилася у рідних краях після розлучення, а ось друга — дама столична. Саме вона подарувала первістка своєму коханому. Проте, є інформація, що Поплавський часто одинакує. Мовляв, у зрілі роки шлюб не склався.

Нагадаємо, що Михайла Михайловича часто підозрювали у романах зі своїми студентками. Проте, зірковий чоловік все відкидає, наголошуючи, що всі витребеньки — лише для підтримки образу. Всіх закоханих у себе юних дівчат він благословляв йти своїм шляхом по життю.

Схожі статті