Таюне обімліла: з’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою. Що відомо про стосунки зірок?

Знаменитий український повелитель вовчиць свого часу добрячого оскандалився через неоднозначні кадри, на яких постав з Анастасією Волочковою. Що сталося?

Особисте життя світловолосого красеня Олега Винника досі залишається великою загадкою для більшості його фанатів. Не дивлячись на те, що журналісти розгадали найбільшу таємницю артиста, а саме його шлюб з бек-вокалісткою Таїсією Сватко, фанати все одно ставляться до цієї інформації здебільшого скептично.

Олег Винник пройшов тест на детекторі брехні
З’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою

З’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою

Тим паче, що до мережі неодноразово потрапляли не тільки неоднозначні знімки Олега, але і самої Таюне. Не встигли фанати прийти до тями після спільних кадрів бек-вокалістки в обіймах Геннадія Вітера, як преса заговорила про можливу інтрижку повелителя вовчиць з Анастасією Волочковою.

Ця справа в тому, що до широкого доступу потрапили кадри з заходу, на якому Олег сидів до балерини дуже близько і щось шепотів їй на вухо.

З’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою

На цей зірка вирішив не відмовчуватися і одразу ж дав офіційний коментар щодо побаченого аудиторією.

“Ми з Настею сиділи поруч на одному заході. Навколо стояв сильний шум. Я нахилився до неї ближче, щоб почути, і папараці в той же час зробили знімки, де я навис над пишним бюстом Волочкової”, — зізнався артист у своєму інтерв’ю українському виданню.

Варто відзначити, що ці фото набули скандальний відтінок через одіозність самої Анастасії. Балерина раз у раз епатує публіку різноманітними витівками: від презентації свого ідеального шпагату до публічних конфліктів на заходах. Що вже й казати про її роман з Микитою Джигурдою! Втім, про Олега Винника артистка навіть не заговорювала у розмовах з пресою.

Схожі статті