Тіна Кароль пригадала Євгена Огіра і вразила зізнанням про молитву вдови: “Я знаю, що таке читати її щодня”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль 9 років тому втратила свого єдиного чоловіка Євгена Огіра. З тих пір зірка так і не змогла впустити у своє життя іншого.

Після смерті чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль досить довго не могла прийти до тями. Трагедія, яка сталася в її сім’ї наклала важкий відбиток не тільки на якість її життя, але і на творчість. Зірка не могла побороти цей біль, і власне не намагалася, а просто його проживала.

Нещодавно зірка публічно розповіла про ще один ритуал, який пов’язаний з її покійним чоловіком.

Тіна Кароль вразила зізнанням про молитву вдови

Поп-діва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розповідь про дружину українського бійця, який знаходиться на даний момент в полоні. Артистка закликає співвітчизників не забувати про хлопців, які чекають на обмін, а також тиснути на всі можливі світові організації, щоб вони прискорили їхнє повернення додому.

Також Тіна Кароль і пригадала і про свій власний біль. Мовляв, вона добре розуміє, що таке залишитися вдовою, і нікому цього не бажає. Власне кажучи, поп-діва пригадала і про молитву вдови, яку читала щодня.

Тіна Кароль вразила зізнанням про молитву вдови

“Якщо ви запитаєте мене, яка найстрашніша в житті молитва, я вам скажу, що це молитва вдови. Я знаю, що таке читати її щодня”

Нагадуємо, що український продюсер та чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер у німецькій лікарні від раку підшлункової залози. Чоловік довго боровся з діагнозом, дуже схуд і під кінець свого життя перебував в Європі.

Артистка мала добудувати їхній спільний маєток самостійно, і так і не змогла знайти єдиному сину Веніаміну вітчима. Зараз хлопчик навчається у Великобританії і усіма своїми силами намагається допомогти співвітчизникам, які страждають від війни.

Схожі статті