МастерШеф. Битва сезонів 8 випуск від 08.10.2022: хто покинув шоу – “Моє багатство усім мусолить очі”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 8 випуску від 08.10.2022 вже відомо. Дізнайтеся, хто пішов з проєкту на цей раз, так і не діставшись фіналу.

Стало відомо хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 8 випуску від 08.10.2022. На цей раз рівень напруги між учасниками значно виріс.

Зокрема головні конкуренти вже активно демонструють одне одному, що зацікавлені не в дружбі, а в перемозі.

Стало відомо хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 8 випуску від 08.10.2022

На цей раз учасники мали допомогти героям розважального шоу на телеканалі СТБ “Хата на тата” створити смачну страву, яка б сподобалася їхнім дружинам. Мова йде про справжню романтичну вечерю, яка мала б вразити жінок.

І хоча всі шефи показали себе з найсильніших сторін, все ж таки один учасник обрав неправильну стратегію та вибув з програми. Це Андрій.

Варто відзначити, що більшість глядачів були дуже засмучені новиною і не хотіли прощатися з ним. Андрій показав себе, як сильний конкурент і як здібний кухар, тому для фанатів проекту це, звісно, втрата.

Тим часом навколо Катерини Великої збираються хмари. І не тільки у колективі, але і серед глядачів, яким все менше подобається подобається учасниця.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 8 випуску від 08.10.2022

Так, в одному з ефірів Катя поскаржилася на своїх колег, заявивши, що не всім подобається той факт, що вона заможна жінка. Цей сюжет на офіційній сторінці МастерШеф Битва сезонів в соціальній мережі Instagram спровокував певну реакцію серед аудиторії.

Натомість, її активно почали критикувати в мережі. Та, на щастя, знайшлися і ті, хто вступився за Велику, даючи зрозуміти, що у неї також є своя фанбаза, і доволі немаленька. Тим паче, у зірки є всі шанси увійти фінал.

Схожі статті