“Мені довелося носити це”: Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся, яке довго ховала під перукою

Знаменита українська співачка Злата Огневич схвилювала мережу неймовірним зізнанням про своє волосся. Виявляється, артистка довгий час носила перуку.

Для більшості підписників Злати Огнєвіч 8 жовтня було вельми цікавим ранком не тільки через політичні новини, але і через оновлений вигляд артистки. Фанати одразу ж помітили певні зміни у зовнішності співачки. Зокрема, мова йшла про зовнішній вигляд волосся.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Злата почала збирати численні компліменти щодо його вигляду та стану. І варто відмітити, що воно дійсно заслуговувало уваги, адже виглядало, наче в рекламі дорогих засобів для стайлінгу.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Огнєвіч вирішила не інтригувати публіку і одразу ж розповіла, що змінилося і чому. Виявляється, за бажання стати блондинкою їй довелося заплатити здоров’ям власної шевелюри.

Злата Огнєвіч поскаржилася на нового залицяльника
Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Волосся артистки просто почало ламатися і вона відмовилася від подібного знущання над своїми пасмами.

Втім, повернути минулий вигляд волосся виявилося не так то і просто. Тому Злата використовувала перуку і вдавалася до цих хитрощів доволі часто. І мова йде не тільки про зйомки, але і прості виходи в люди.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

“Артисти під час виступів одягають таку систему, щоб зберегти волосся. Але мені довелося це носити у звичайному житті, і це було незручно”, – підсумувала співачка.

Зірка показала, як виглядає її головний убір та продемонструвала, як він сидів на ній. На даний момент потреба у ньому майже повністю відсутня, адже артистка виглядає неймовірно.

Також Злата публічно пообіцяла собі що більше ніколи не травмуватиме своє волосся заради краси.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".