Чоловіки сходять з розуму: Тіна Кароль в костюмі Єви розляглася на ліжку, видно кожну складочку

Співачка Тіна Кароль показала знімок, на якому вона позує в чім мати народила.

Українська співачка і телеведуча Тіна Кароль є однією з найбажаніших жінок шоу-бізнесу. Відома артистка любить похизуватися своєю вродою, яку підкреслює спокусливими нарядами або сексуальною білизною. Цього разу Кароль показала підписникам дещо несподіване фото.

Тіна Кароль опублікувала пікантну світлину в соцмережі Instagram.

Співачка позує на знімку в ліжку. При цьому з одягу на Тіні лише теплий стильний светр. У той же час найпікантніші частини тіла зірки лише злегка прикриває ковдра, яке залишає оголеними і стегно, і красиві ноги співачки. На фото Тіна посміхається і прикриває очі рукою.

Спокусливі фото Тіні Кароль ввійдуть до відомого глянцевого журналу Vogue. В фотосесії для глянцу було кілька гарячих образів. Кожен з них Тіна Кароль показала фоловерам в соціальній мережі.

Така відвертість зірки не залишила підписників байдужими, і вони відповіли Тіні захопленими лайками, компліментами і подекуди не надто схвальними коментарями.

«Так естетично і ні краплі вульгарності», «Я дуже люблю Тіну. Ну навіщо такі фото робити. Вона прекрасна і в одязі. Що за мода пішла», «Hot baby!», – написали фоловери в коментарях до фото.

Нагадаємо, зараз Тіна Кароль разом з Юрієм Горбуновим є ведучою популярного шоу «Танці з зірками». Тож на кожному ефірі зірка демонструє свої незвичайні і чарівні образи. Наступний прямий ефір, на якому Тіна знову буде підкорювати серця шанувальників своєю вишуканістю і ніжністю, відбудеться 8 листопада.

Схожі статті