Молода дружина Віктора Павліка забороняє зірці їздити до мами? Репяхова вразила правдою: “Мало буває у мами”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктор Франковича Павліка Катерина відповіла, чи дійсно вона не дає бачитися чоловіку з його мамою.

З того моменту, як стосунки Віктора Павліка та його концертної директорки Каті Репяхової стали публічними, зіркова пара постійно знаходилася у центрі скандалів. Добре посприяла цьому колишня дружина виконавця Лариса Созаєва, яка завжди використовувала можливості наробити гаміру навколо сім’ї. Минулого року Катя навіть подала до суду на жінку і виграла його.

Віктор Павлік вперше висловився про життя з своєю тещею
Чи забороняє дружина Віктору Павліку їздити до мами

Чи забороняє дружина Віктору Павліку їздити до мами

У аудиторії сформувалося неоднозначне ставлення до дружини Віктора Франковича. Так як Катя активно займається розвитком власного блогу, вона особисто зіштовхується з реакцією аудиторії на ті чи інші речі.

Втім, дівчина завжди готова відповідати на запитання та спростовувати невірну інформацію про себе. Наприклад, нещодавно одна з підписниць поцікавилася у дівчини, чи дійсно вона забороняє Віктору Франковичу їздити до своєї матері. Такий висновок користувачка зробила з відсутності фотографій візитів артиста до близької людини.

Чи забороняє дружина Віктору Павліку їздити до мами

Подібна логіка дуже здивувала Катю: вона зізналася, що вважає цю інформацію маячнею, і заявила, що Віктор Франкович постійно відвідує престарілу матір.

Нагадуємо, що Катя Репяхова є четвертою дружиною Віктора Франковича. Партнери мають велику різницю у віці, але це не завадило їм свого часу зійтися. Блогерка наполягає, що ніколи не була коханкою Павліка, але аудиторія схиляються до іншої думки, адже стосунки в сім’ї артиста були досить заплутаними. За офіційною версією Віктор Франкович не покидав свою дружину заради Каті через онкохворого сина. Але фактично чоловіком для неї вже не був.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.