Онучка Софії Ротару забула застебнути піджак і змусила чоловіків затамувати подих: наречений-мільйонер оцінить

Онучка знаменитої Софії Ротару Соня Євдокименко інтригує мережу не тільки таємничим особистим життям, але і неоднозначними кадрами. Усі деталі в статті.

У легенди української естради Софії Ротару є лише двоє онуків. Соня та Анатолій Євдокименко були названі на честь своїх бабусі та дідуся. Таким чином Руслан на увесь світ заявив про свою повагу до видатних батьків.

Онучка Софії Ротару змусила чоловіків затамувати подих

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Онучка Софії Ротару змусила чоловіків затамувати подих

Обидва отримали блискучу освіту у Великобританії. Анатолій повернувся до своєї батьківщини, а от Соня полетіла за океан підкорювати американський подіум.

Дівчина неймовірно творча, як і її бабуся. І хоча вона вивчає дизайн, своє життя вирішила зв’язати саме з модою. Мали місце спроби і підкорити естраду. Втім, успіху бабусі їй повторити не вдалося.

Зараз Соня проживає у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Чоловік прославився в Україні не тільки, як імовірний майбутній член сімейства Ротару, але й як бізнесмен-мільйонер, який піднявся на IT-технологіях.

Але на особистій сторінці Соні Євдокименко в соціальній мережі Instagram кадрів з чоловіком вельми мало. Натомість Соня використовує акаунт, як ще один спосіб просування в медіа. У її галереї лише наймодніші та найнеоднозначніші фотографії.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила кадр, який був зроблений на вулицях міста.

Соня якби ненароком забула застебнути свій піджак, що звісно виокремлює кадр з сотень тисяч інших фотографій, які щодня з’являються у мережі, і на яких красиві дівчата позують, демонструючи світові свою красу.

Нагадуємо, що раніше Софія Михайлівна прокоментувала чутки про майбутнє весілля онучки та її обранця. Зокрема, зірка заявила, що для цього занадто зарано і Соня заміж не збирається.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.