Хто був до Олександри Кучеренко: всі відомі дівчата Дмитра Комарова

Популярний ведучий Дмитро Комаров довго приховував романтичні стосунки з красунею Олександрою Кучеренко, а про його романи до неї взагалі мало відомо.

Ведучий і автор програми “Світ навиворіт”, талановий журналіст і мандрівник Дмитро Комаров минулого року нарешті одружився. Обраницею 37-річного Дмитра Комарова стала одна з найкрасивіших дівчат України 23-річна Олександра Кучеренко. Церемонія одруження пройшла за кордоном. На ній були присутні лише найближчі люди молодят.

Дмитро Комаров дуже не любить ділитися подробицями особистого життя. Творець популярної програми «Світ навиворіт» довго не розповідав про свої романтичні стосунки. Кохана Комарова Олександра Кучеренко – титулована красуня, вона  чотири роки тому здобула перемогу в конкурсі “Міс Україна”.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

«Друзі, я завжди оберігав особисте життя і тримав в секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. І ось він прийшов. Ми з Сашею стали чоловіком і дружиною», – написав Дмитро в Instagram після весілля.

Олександра теж працює на телебаченні. За освітою вона журналіст і веде одну з передач. І красуня теж до останнього не розповідала про роман з колегою.

Сильні почуття виникли між майбутнім подружжям виникли під час їхньої участі в проєкті «Танці з зірками». Тоді багато хто приписував їм роман, але зірки телебачення вперто заперечували подібні чутки.

Інші дівчата Дмитра Комарова

Красивий і харизматичний ведучий подобався мільйонам дівчат. Однак про його стосунки до шлюбу мало відомо.

У біографії Дмитрика було перше кохання, про яке він пам’ятає досі. Перший раз він серйозно закохався, коли навчався в школі. Діма подружився з дівчинкою з паралельного класу, з якою готовий був проводити весь свій час. Він зустрічав її на зупинці, проводжав до школи, а після занять вони разом готували домашні завдання. Це була перша справжня любов в особистому житті Дмитра Комарова, про яку у нього залишилися найсвітліші спогади.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

В дорослому віці серйозні стосунки, звичайно ж, у нього були. Однак, через його роботу, довгу відсутність вдома, а часом і непередбачені обставині, хлопець довго не обзаводився дружиною, тому що жодна не пройшла перевірку відстанню і часом.

«У мене були глибокі, серйозні стосунки. Зараз я міг би бути сімейною людиною, але не сталося. Ще все ускладнює особливість моєї роботи, коли кілька місяців стосунки доводиться підтримувати на відстані. З іншого боку, це ж і перевірка істинності почуттів», – розповів Дмитро в 2019 році.

Дмитро Комаров з дружиною
Дмитро Комаров з дружиною

А потім – здивував всіх весіллям з Олександрою. Схоже, попри різницю у віці молода пара щаслива. Щоправда, дітей вони поки що не завели.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.