Марія Яремчук вперше за 4 роки мовчання вирішила вийти на зв’язок: де знаходиться співачка та чим займається

Юна співачка Марія Яремчук зникла з усіх радарів ще 4 роки тому і жодного разу не випустила нового треку та нічого не розповіла про себе. А зараз, Маша вирішила вийти на зв'язок.

Дочка легендарного артиста Назарія Яремчука, вперше за тривалий час вийшла на зв’язок та перервала своє мовчання. Причиною стало загострення ситуації в деяких містах України. Маша почала вести сторінку instagram, поповнюючи свої історії. Також співачка за’явилася на творчій зустрічі у Львові, де нині та перебуває. Маша засвітилась у Шевченківському гаю.

Слід нагадати, що Яремчук ще у 2018 році заявила про те, що йде зі сцени та припиняє свою творчу діяльність. Причиною такого неочікуваного рішення – страх сцени та стреси після цього. Маша розповідала , що кожен вихід на сцену для неї – “як маленька смерть”. І дівчина дуже долго думала над цим питанням та вирішила піти.

Всі ці 4 роки Маша навіть не оновлювала свій профіль в instagram новими фотографіями. Багато кого цікавило, де перебуває колишня зірка, а хтось про неї встиг забути.

Проте досі так і невідомо, чим займалась співачка ці роки, можливо зміла сферу діяльності, можливо вийшла заміж чи готувала якийсь творчий проєкт. Але нічого з можливих варіантів Марія не стала розповідати. А просто виклала фото з відміткою свого місцеперебування.

М
Марія Яремчук перервала довге мовчання

Також відома інформація, що з часів повномасштабного російського вторгнення, Маша організовувала благодійні збори коштів для ЗСУ та інколи викладала в історії що засуджує агресивні дії росії проти України.

Також, Маша вирішила все ж таки продовжити справу свого батька і знову займатися творчістю. Щоправда, на сцену Яремчук не поспішає, а лише випускає нові пісні на YouTube каналі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".