Як виглядає зять Сумської, якого вона обожнювала до 24 лютого: зірку попереджали, за кого видає дочку заміж

Декілька років тому знаменита українська акторка Ольга В'ячеславівна Сумська видала свою старшу дочку за Володимира Яглича. Що змінилося після 24 лютого в сім'ї?

2015 року Ольга Сумська сколихнула мережу зізнанням про те, що її старша дочка Тоня Паперна хоче отримати російське громадянство. Артистка одразу ж підкреслила той факт, що це ніяк не пов’язано з політичною позицію дівчини. Просто саме в москві вона може здійснити свою акторську мрію.

Через декілька років Антоніна вийшла заміж за свого колегу Володимира Яглича і встигла народити від нього двох дітей.

Як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської

Ольгу Сумську неодноразово активно критикували за те, що в неї зять-росіянин. Втім, акторка стійко та з гідністю говорила на усю країну, що вона обожнює свого зятя, а також хизувалися сім’єю старшої дочки в соцмережах.

Після 24 лютого все змінилося. По-перше, її доньку Тоня почали хейтити за мовчання щодо повномасштабної війни. Дівчина не тільки проковтнула усі злочини, які коїлися з її батьківщиною, але й заблокувала доступ співвітчизникам до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської

Тим часом у  Ольга В’ячеславівна намагалася максимально виправдати свою дочку, і говорила про те, що Тоня підтримує Україну, просто не може говорити про це в російській федерації, так як це небезпечно. А от про свого зятя артистка  навіть не омовилася, чи то натякаючи на його політичні погляди, чи то боячись ще однієї хвилі хейту.

І за усі 7 місяців навіть і не згадує про Володимира Яглича. Згодом Ольга Сумська лише пояснила, що Тоня не може залишити свою сім’ю в москві.

Власне кажучи, невідомо, чи змінилися її стосунки з Володимиром, але Ольга В’ячеславівна не зачіпає чоловіка навіть тоді, коли розповідає про свою дочку.

Нагадуємо, що Тоня Паперна скандалилася навесні, вийшовши на червону доріжку в москві разом зі своїм чоловіком. Зірка вийшла на світський вечір заради прем’єри фільму, в якому знімався Володимир.

Схожі статті