Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль, про яку поп-діва зайвого слова не скаже: дама зрілих років

Ця яскрава співачка мало говорить про своє минуле та вже майже не згадує життя з Євгеном Огіром. Втім, навряд чи зірка могла забути про обранця, а тим паче про його маму, яка кардинально змінила життя поп-діви. Дізнайтеся, як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль.

Поп-діва виходила заміж лише раз у житті. Її обранцем став Євген Огір, а разом з ним і родина стала багатшою на нових родичів. Зокрема, у продюсера на момент весілля при силах були батьки. Якщо про свекра поп-діви всі дізналися за скрутних обставин його кончини, то про маму, свекруху співачки, новини гриміли вже у перші часи спільного життя. Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль?

Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль

Новоспечена дружина не збиралася приховувати свої відносини. Виявляється, перші баталії на кухні розгорнулися через котлети. Раїса Петрівна, мама Євгена Огіра, не вподобала, як була приготовлена страва, а ось Тіна засмутилася з цього приводу.

Ця історія, яку щиро розповідала Кароль, згодом зіграє з нею злий жарт. У 2014-му році, у річницю коханого, співачка приїде до хреста чоловіка без його мами. Пані Огір приїде зовсім одна зі скромним букетиком для сина. Журналісти, які намагалися взяти інтерв’ю у жінки лишаться ні з чим, адже обговорювати болючу тему вона не захоче. Після того почнуть ширитися чутки про те, що поп-діва досі має образи у серці на свекруху та не хоче стояти з нею поруч біля могил рідних.

Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль

Втім, як зазначала раніше артистка, всі непорозуміння з Раїсою Петрівною були вичерпані. Тіна не тримає зла за коментарі та поради, а навпаки вдячна дуже за допомогу по господарству. Зірка розповідала, наскільки важливим для неї було бачити, як старається мама Євгена. Турботлива жінка бачила, що її невістка дуже багато працює і сильно втомлюється. Саме тому ненька Огіра взялася головувати на кухні.

Нагадаємо, що, як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль — досі лишається таємницею, адже її знаменитість ніколи не показувала фанатам. Артистка також ніколи не говорила, чи обірвала зв’язки зі свекрухою та чи спілкується з бабусею її син Веніамін.

Більше про цю родину ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті