Невістка Оксани Марченко похизувалась розкішним букетом і показала, як її кохає Богдан: розлучення скасовано?

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко знову заінтригувала мережу новими кадрами. Чим на цей раз зацікавила публіку красуня?

Через 6 днів після втечі Оксани Марченко за кордон розпочалася повномасштабна війна в Україні. А вже через декілька тижнів на родину чекав новий скандал — Віктор Медведчук був затриманий після втечі з-під домашнього арешту. Звісно, це відобразилося на житті молодої сім’ї сина телеведучої Богдана та його дружини Катерини.

Невістка Оксани Марченко похизувалась розкішним букетом

Невістка Оксани Марченко похизувалась розкішним букетом

Молоді люди побралися лише декілька років тому і виховують маленького сина Віктора. З моменту вступу Катерини у сім’ю, за нею почали активно слідкувати журналісти, а публіка розділилася на два табори: фанати Оксани Марченко осипають дівчину компліментами, а от хейтери не бажають залишати її в спокої.

Після публічного звернення Оксани Марченко до Володимира Зеленського та Реджепа Ердогана Катерина навіть поскаржилася на численні погрози, які отримувала в особисті повідомлення. Саме тому дівчина закрила свою сторінку в соцмережах і показує своє життя лише тим, хто готовий реагувати на її пости спокійно.

Невістка Оксани Марченко похизувалась розкішним букетом

Декілька місяців тому фанати помітили, що дівчина почала з’являтися на публіці без обручки на безіменному пальці. Раніше на руці красуні постійно знаходилася прикраса з величезним каменем, яку не можна не помітити. Через раптову зміну навіть поповзли чутки про можливе розлучення пари.

Втім, нещодавно Катерина привітала свого коханого чоловіка Богдана з днем народження, показавши йому свою відданість та любов, а нещодавно похизувалася розкішним букетів квітів, який, очевидно отримала саме від чоловіка.

Невістка Оксани Марченко похизувалась розкішним букетом

Тож мрії хейтерів щодо кризи в родині, судячи з усього, не здійснилися, а кохання молодих людей так само міцне, як і раніше.

Схожі статті