Куди зникла Софія Ротару? Поки співачку шукали у Штатах, вона повернулася до брата, якого лишила у злиднях

Легенда української естради Софії Ротару після 24 лютого майже не виходила на зв'язок, вже не кажучи про інформацію щодо її місце положення. Де знаходилася співачка?

Через декілька тижнів після повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України Софія Ротару оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію з засудженням війни.

Поки Софія Ротару купається в розкоші, її брат ледь зводить кінці з кінцями
Куди зникла Софія Ротару

Варто відмітити, що зірка зробила це після активної критики на її адресу. Адже поки її колеги щосили включилися в боротьбу за незалежність України, Софія Михайлівна не подала навіть і знаку своїм фанатам.

Ще більш скандальнішою ця поведінка здавалася на тлі новини про затримання прикордонниками її єдиного сина Руслана та онука Анатолія під час невдалої спроби незаконно перетнути кордон.

Куди зникла Софія Ротару?

Через декілька місяців російські ЗМІ прийшли до висновку, що Софія Михайлівна ховається в Сполучених Штатах Америки. Дану версію підживлював той факт, що у артистки там проживає єдина онучка Соня, яка встигла влаштуватися в Нью-Йорку, де навчається і активно розвиває власну модельну кар’єру.

Але у свій день народження Софія Михайлівна зробила великий подарунок фанатам. Вона оприлюднила у своєму мікроблозі фотографію, яку зробила біля рідного будинку в Маршинцях. У цьому селі Софія Михайлівна народилася і виросла.

Варто відмітити, щоб була вона там точно не одна, адже в селі також досі проживає її молодший брат Анатолій.

Раніше родина сильно оскандалилася через те, що Софія, Ауріка та Лідія влаштували своє життя найкращим чином у той час, як їхній молодший брат залишився в селі і нібито ледь зводить кінці з кінцями.

Тим не менш мережею блукала версія і щодо того, ніби Ротару намагалася допомогти брату, і навіть дала йому грошей на бізнес, але він прогорів.

До речі, у тій самій публікації Софія Михайлівна розповіла і про свій фонд. Виявляється, легенда естради піклується про сім’ї захисників.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.