Як виглядає перший чоловік Ірини Горової, якого вона проміняла на Потапа: копія репера, тільки старше і нижче

Знаменита продюсерка Ірина Горова була заміжньою двічі. Як екс-чоловік знаменитості відреагував, коли друг відбив у нього дружину та чому обранці зірки схожі між собою, як дві краплі води?

Ірина Горова відома не тільки як українська продюсерка, а і як екс-дружина знаменитого репера, композитора та автора пісень — Олексія Потапенка. Але не усім відомо, що шлюб зі співаком не перший в житті Горової.

Обручку на свою руку Ірина вдягнула рано, на той момент їй виповнилося лише 16 років. Але причини для шлюбу були вагомі — під серцем майбутня продюсерка вже носила дитину. Екс-коханому дружина подарувала доньку Наталію, яка нещодавно вже одружилась і на сьогодні має власну сім’ю.

Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина
Як виглядає перший чоловік Ірини Горової

Першого обранця Горової звати Юрій, який в музикальній індустрії був відомий під псевдонімом UGO. Виконавець будував кар’єру у світі реп-музики та йшов пліч-о-пліч з Потапом. Таким чином Ірина й познайомилась з Олексієм. Тривалий час їх стосунки було не більш ніж дружніми, оскільки чоловік продюсерки на той час тісно спілкувався з відомим репером. Але, як демонструє нам життя, серцю не накажеш.

Як виглядає перший чоловік Ірини Горової

Через 11 років подружнього життя Ірина та Юрій розлучилися, а інформація про роман екс-дружини з кращим другом щонайменше, здивувала UGO. Проте, як кажуть самі знаменитості, такі кардинальні життєві зміни не вплинули на їх дружбу. Цікаво, що фанати неодноразово порівнювали Юрія Горового та Олексія Потапенка через їх зовнішню схожість. Репери дійсно виглядають, наче вони не друзі, а рідні брати, бо обидва мають схожі риси обличчя, бриті голови та обирають спортивний стиль одягу. Перший чоловік Горової неодноразово зізнавався, що не проти відносин колишньої дружини зі своїм другом, а навпаки, бажає їм всього найкращого, оскільки вогонь їхнього кохання згас ще давно.

З Потапом Ірина офіційно одружилась у 1999 році, а через дев’ять років в пари з’явився син, Андрій. Але шлюб співака та продюсерки теж зазнав краху та пара розлучилась у 2014 році. Проте знаменитості стверджують, що жити разом вони перестали ще задовго до розлучення. На сьогодні Горова офіційно вільна жінка, але зірка стверджує, що її серце давно не вільне.

Нагадаємо, що Ірина Горова являється генеральним продюсером компаній MOZGI GROUP.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".