Куди зник Олег Винник? Поки повелителя вовчиць шукали у Німеччині, він витрачає гроші в іншій частині Європи

Після 24 лютого фанати Олега Винника були надзвичайно схвильовані його зникненням з інформаційного простору. Пліткували про його втечу до Німеччини, але що відбувалося насправді?

Український повелитель вовчиць після початку повномасштабної війни в Україні оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію з засудженням дій російської федерації. Після цього артист майже припинив виходити на зв’язок.

Шанувальники підозрювали, що він може знаходитися в Німеччині, а не в Україні, і після декількох місяців мовчання зіркові колеги Олега взялися активно критикувати його за поведінку.

Куди зник Олег Винник?

Коли ж виконавець Леньо напряму звернувся до артиста в інтерв’ю, адвокат Винника вийшла на зв’язок з журналістами та пояснила, що він лікується в Німеччині. Мовляв, про хворобу артиста було відомо і до війни. Олег Винник скасував декілька концертів через фізичну неможливість виступити перед фанатами.

Куди зник Олег Винник

Саме тоді вперше прозвучала інформація про те, що Олег Винник насправді допомагає ЗСУ та займається закупівлею автомобілей, що відправляються на передову.

А згодом чоловік Оксани Білозір та друг Олега Винника Роман Недзельський оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook спільну фотографію з Олегом. Зроблена вона була в Польщі.

“Це фото зроблено під час передачі гуманітарної допомоги від Благодійного фонду Олега Винника “Вовчиця” бійцям 135-го батальйону Тероборони ЗСУ у місті Лодзь (Польща)”, – зізнався Роман для НВ.

Через деякий час Роман знову поділився новою фотографією з повелителем вовчиць. Тож судячи з усього, Олег активно їздить у східну частину Європи, а можливо там і осів.

Афіша європейського туру Олега Винника 2022
Афіша європейського туру Олега Винника 2022

Окрім того, цієї осені у артиста були запланований гастрольний тур Європою. Квитки на нього продавалися ще минулого року, а Валерій Харчишин не так давно заявив, що у зірки повний аншлаг, і гроші, які він заробляє на цих концертах, він витрачає на Україну.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.