Дантес розповів, як змінилося життя після розлучення з Дорофєєвою і роману з Кацуріною: “Як раніше не хочу”

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були у шлюбі 10 років та здавалося, що пара разом назавжди, проте їх шлюб таки розпався, але вони залишилися в гарних стосунках, попри ту ситуацію, яка з ними трапилась. Але життя Володі таки перегорнулося.

Володя та Надія оголосили про своє розлучення ще у лютому та ошелешили всю країну, адже це була одна з улюблених українських пар. Проте, Дорофєєва та Дантес не тримають зла один на одного. Тим паче зараз у кожного з них тепер нове кохання та нове життя.

З цього зіркового розставання Вова зробив для себе важливі висновки, які перегорнули його життя і так, як раніше вже точно не буде. Шлюб з Дорофєєвою був надто публічним і до цього треба бути готовим. Їм не вдавалося ховати якісь особисті деталі зі свого подружнього життя. Можливо саме це і вплинуло на відносини, які залишалися поза камерами. Вова наголосив на тому, що свої нові стосунки з Дашею Кацуріною, він не буди оприлюднювати і розповідати ті деталі, які відбуваються лише між ними. Тим часом Даша розуміє, що тепер стала більш публічною і готова висвітлювати свої стосунки зі співаком.

Дантес розповів про свої зміни після розлучення
Дантес розповів про свої зміни після розлучення

“Тепер, я не буду розповідати щось особисте, з мене досить. Я не буду цього приховувати, але так як було раніше, теж не хочу робити” – зізнався Вова.

Володя також розповів, що дуже вдячний Наді за всі роки, які вони провели пліч-о-пліч. Вони почали стосунки у дуже юному віці й зростали разом і як особистості, і як артисти. І Дантес і Дорофєєва стали дуже популярними артистами й найцікавіше те, що у творчому житті їх ніколи не поєднували, у глядачів навіть думок таких не було. Тому, пара просто переросла один одного, але як дорослі, мудрі люди вирішили не тягнути погане у майбутнє, а розійтись поважаючи один одного.

Дантес розповів про свої зміни після розлучення
Дантес розповів про свої зміни після розлучення

Також Вова зрозумів, що на самоті він жити точно не хоче, адже після розставання артист 2 тижні був сам на сам зі своїми думками та намагався якомога швидше пережити цей розрив. Тоді підтримати його прийшла Кацуріна, яка також в той період розлучилася з Мішею, який нині є новим коханим Дорофєєвої.

Спочатку всі вважали, що ця історія відбулась через зраду Наді та Михайла, але ці пари просто виросли з тих стосунків, в яких перебували. І якщо спочатку пари це приховували, то зараз, таємниця відкрита і кожен живе своїм новим життям.

Схожі статті