Надя Дорофєєва показала розкішну обручку з камінням: що відомо про таємне весілля з Мішею Кацуріним (ФОТО)

Знаменита співачка Надя Дорофєєва засвітила нову обручку. Невже після гучного розлучення з Дантесом артистка таки наважилася піти до вівтаря з Кацуріним? 

Вже не один місяць мережу хвилює історія  про один любовний чотирикутник, оскільки такого перевороту український шоу-бізнес ще не бачив. У цьому році розлучилося доволі багато зіркових пар, але розрив Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої був одним з найгучніших. Майже після 8 років спільного життя подружжя публічно оголосило, що ставлять крапку у своєму шлюбі. Приблизно в цей самий період часу розлучилися і їхні друзі, ресторатори Даша та Миша Кацуріни.

Таролог Олена Кузьміч розповіла, чи зійдуться Дорофєєва і Дантес знову
Надя Дорофєєва показала розкішну обручку з камінням

Здавалося, що може бути дивним, адже люди часто одружуються вважаючи, що проживуть один з одним до самої старості, але іноді стається інакше та кохання закінчується. Але у цих двох пар трапилась зовсім інша історія. Доволі швидко після розлучення Надя починає зустрічатися з екс-чоловіком своєї подруги, Мішею Кацуріним, а Дантес — з дружиною Михайла, Дашею.

В одному з інтерв’ю Даша Кацуріна зізналась, що певний час і гадки не мала про відносини між її чоловіком та Дорофєєвою, але саме Володимир підставив їй своє чоловіче плече під час болісного розлучення.

“Коли все це трапилось, він мене дуже підтримував. Це перша людина, кому я розповіла про це. Я зателефонувала йому і сказала: “Якщо б***а ти знав, я тебе вб’ю”, — розповіла Кацуріна.

А от поп-діва Надя продовжує інтригувати своїх підписників неоднозначними світлинами. У сторіс співачка опублікувала фотографію, де на безіменному пальці видно обручку. Фанати у непорозумінні, невже через 7 місяців після розлучення з чоловіком артистка таємно пішла під вінець з новим обранцем?

Надя Дорофєєва показала розкішну обручку з камінням

Новоспечені зіркові пари не соромляться своїх стосунків та не приховують їх від публіки. Надя залюбки публікує світлини з Мішею та при нагоді розповідає, що вона дійсно з ним щаслива. А Володя з Дашею підхоплюють настрій екс-партнерів та не відстають, викладаючи у соціальні мережі спільні відео та фото.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була у складі гурту “Врємя і Стєкло” до 2020 року, а після розпаду колективу розпочала сольну кар’єру.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.