Третя дружина Віктора Павліка забула музиканта і похизувалася романтичним вечором: “Давно не вистачало”

Розлучення Віктора Павліка з його колишньою дружиною Ларисою Созаєвою стало яскравою подією українського шоу-бізнесу зі справжнім присмаком Голлівуду. Та, схоже, серце жінки давно відпустило артиста і готове поринути у нові емоції.

Віктор Павлік і Лариса Созаєва були у шлюбі чимало. Свою третю обраницю артист зустрів завдяки роботі і тендітною хореографинею він буде тривалий час надихатися, наче музою. Досить швидко пара вирішить побратися. У 1999-му році у них народиться крихітний синочок, якого назвуть Павлом. Хлопчик виросте надзвичайним юнаком, але доля розпорядиться так, що цей молодий легінь замість успішної служби у війську, про яку він дуже мріяв, буде тривалий час боротися з недугою.

У той же час у його татка з’явиться нова обраниця, яку Лариса ще довго буде згадувати у своїх гнівних публікаціях. Катерина ще не раз зазнаватиме кпин і образ розлучниці приліпиться до неї надовго.

Третя дружина Віктора Павліка забула музиканта

Як живе зараз третя дружина Віктора Павліка?

Пані Созаєва тривалий час боролася за спільну житлову площу з колишнім чоловіком. За її словами, вона навіть могла лишитися квартири, де була щаслива зі своїм сином Павлом. Жінка навіть не рухала нічого у кімнаті дитини та все лишила у тому самому вигляді, як і при його житті.

Якщо зважати на контент, яким ділиться екс-дружина Віктора у Фейсбуці, можна побачити, що про музиканта вона вже забула. Лариса дуже цікавиться психологією та стосунками між чоловіком та жінкою. Нещодавно вона дала надію фанатам про те, що можливо вже когось і зустріла. Жінка показала вечір у темряві при свічках і написала:

“В мене зараз так. Давно не вистачало романтики. Є про що подумати, помилуватись на темряву. Як ви?”

Третя дружина Віктора Павліка забула музиканта

Та рано думати, що Созаєва вже має стосунки. Днями весь Київ переживав віялові відключення та всі кияни мусили згадати, як це сидіти вечеряти при свічках.

Нагадаємо, що більше про любовний трикутник Лариси, Віктора і Катерини ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті