Стала біженкою, погладшала, втратила дочку і чоловіка: як Ані Лорак змінилася, залишившись без своїх багатств

Після тривалого зникнення Ані Лорак декілька разів засвітилася у різних частинах світу і вразила шанувальників змінами у зовнішності. Детальніше в статті.

24 лютого Ані Лорак обмежилася скромною публікацією чорного квадрату в соцмережах та дописом “Ні війні”. На співачку вилилася тонна хейту, так, українка за походженням та 8 років як зрадниця, Кароліна не зробила жодних висновків і не наважилася засуджувати дії російської федерації. Після цього співачка була вимушена видалити особисту сторінку в Інстаграм.

Як Ані Лорак змінилася, залишившись без своїх багатств

Втім, Лорак зникла не тільки з інформаційного простору. Артистка ніде не з’являлася, і лише через півроку після її зникнення стало відомо, що вона виступила у Вірменії на весіллі. Тоді ж шанувальники побачили, що їхня кумир трохи змінилася.

Як Ані Лорак змінилася, залишившись без своїх багатств

Зокрема, мова йшла про зайві кілограми, які були помітні неозброєним оком. Варто відмітити, що свою єдину доньку Софію Лорак віддала колишньому чоловіку Мурату, і доволі надовго. Це спантеличило аудиторію, адже раніше Ані ніколи такого не робила.

Подейкували і про те, що обранець співачки Єгор Гліб покинув її після того, як вона почала втрачати гроші.

Згодом Лорак засвітилася в Москві, показавши своє обличчя, а потім опинилася взагалі в Австралії.

Артистка навіть спробувала реабілітуватися в очах своїх співвітчизників та склала лист-покаяння, в якому заявила, що просто хоче творити та тішити людей своєю музикою, а от війною займатися не бажає.

Як Ані Лорак змінилася, залишившись без своїх багатств. Кадри з Москви

Кароліна навіть пригадала свого загиблого брата, який свого часу воював в Афганістані на стороні у радянських військ. Варто нагадати, що чоловік поїхав на війну заради грошей, адже не міг заробити на батьківщині. Але повернувся в труні, що залишило серйозний слід на серці Кароліни.

Схожі статті