Ольга Фреймут відправила дочку Злату в інтернат: архівне відео прояснило непростий вчинок фаворитки Притули

Злата Мітчелл, донька найвідомішої панянки країни, Олі Фреймут, виросла не схожою на маму бунтаркою. Невже саме через екстравагантну поведінку ведуча відіслала свою дочку в закордонний інтернат?

Журналістка та телеведуча Ольга Фреймут виділяється своєю інтелігентністю, стриманістю та суворим знанням етикету. Знаменитість навіть була директоркою школи для панянок у рамках проєкту “Від пацанки до панянки”, а найбільшу популярність зірці принесла роль ведучої у програмі “Ревізор”. Першу доньку пані Оля народила у 24-річному віці та виховувала дівчинку за усіма суворими канонами.

В мережі навіть сплило архівне відео, де Фреймут різко висловлюється з приводу можливої поведінки доньки у період пубертату.

“Якщо моя Злата в неповні 18 прийде, нап’ється і закурить — я її вижену з хати”, — наголосила ревізорка.

Ольга Фреймут відправила дочку Злату в інтернат

Здавалося, що дівчинка виросте справжньою панянкою, але сталося зовсім навпаки. 16-річна донька Ольги зараз не проживає разом з мамою, а перебуває в американському навчальному інтернаті. За кордоном Злата відривається на повну і робить все, що від чого зіркова мати так старанно намагалась вберегти своє дитя.

Дівчина розважається на вечірках, зустрічається з бойфрендом та регулярно дратує підписників провокаційними світлинами у бікіні та з величезним декольте, показуючи все те, чим нагородила природа. Через свою відвертість та бажання вирватись з тіні інтелігентної мами, Злата часто натикається на хвилю критики та хейту.

Ольга Фреймут відправила дочку Злату в інтернат

Цікаво, що сама Фреймут, попри обговорення публікою поведінки її доньки, ще жодного разу публічно не прокоментувала ситуацію. Фанати вважають, що палкий характер та бунтарський темперамент Злата успадкувала від свого рідного батька, Ніла Мітчелла. Він корінний британець та проживає у Лондоні. Влітку дівчина гостила в тата та викладала у соціальні мережі світлини з Англії.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут одружена з Володимиром Локотко та виховує з чоловіком двох спільних дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.