Ксенія Мішина забула про Еллерта та відгуляла вечір у ресторані з конкурентом переможця “Холостячки” Тарапатою

Популярна акторка і колишня холостячка Ксенія Мішина не змогла створити родину з Олександром Еллертом. Проте, зірка не опускає рук та активно займається особистим життям. Нещодавно вона показала похід до ресторану з популярним учасником проєкту СТБ.

Ксенія Мішина веде активно сторінку в Інстаграмі та ділиться всіма подробицями особистого життя. Вона здобула десятки тисяч нових прихильників після участі у проєкті “Холостячка”, який дебютував на українському телебаченні у 2020-му році. І хоч спільне життя з фіналістом, Олександром Еллертом, не склалося, так, як хотіла того акторка, вона не втрачає надії знайти свою половинку.

Нещодавно вона показала сторіз в Інстаграмі, де сидить у затишному закладі разом з головним конкурентом Андрія Задворного, Максимом Тарапатою. На столі видніються вишукані страви.

Цікаво, що до цих кадрів Мішина ніколи не розповідала, що спілкується з кимось з хлопців з другого сезону “Холостячки”. Артистка взагалі не згадувала після 2021-го року реаліті. Втім, доля повернула все так, що їй вдалося познайомитися і з потенційними обранцями Злати Огнєвіч.

Ксенія Мішина забула про Еллерта та відгуляла вечір у ресторані

З самим Олександром Еллертом Ксенія більше не підтримує зв’язків. Вона полишила гумориста у минулого літа. Все обірвалося дуже швидко, а детально коментувати свій розрив знаменитість не схотіла. Крім цього, вона з головою пішла у роботу та взяла участь в “Україна має талант” у якості журі.

Ксенія Мішина розповіла, як возз'єдналася з Еллетом
Ксенія Мішина забула про Еллерта та відгуляла вечір у ресторані

Відомо, що зірці вдалося відмінно поєднати кар’єру та материнство. Вона самотужки виховує сина Платона, якого народила від колишнього обранця. Про свої попередні стосунки багато говорити Мішина не бажає, адже, за словами Ксенії, батько її єдиної дитини причинив чимало лиха.

Нагадаємо, що окрім телепроєктів популярна холостячка активно знімається у серіалах. Найяскравішими її роботами вважаються роль Лідії у “Кріпосній” і Тамари у “Клятві лікаря”. Брала участь акторка і в іноземних стрічках.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.