Українські зірки, які у період вагітності ошатно розквітли: Світлана Лобода, Катя Осадча, Тіна Кароль та інші

Не всі українські зірки визнають народні забобони та сміливо показують себе у період вагітності. Дізнайтесь, кому з артисток період очікування малюка личив найбільше.

Безперечно, найособливіший період в житті кожної жінки — очікування дитини. Представниці прекрасної статі переживають цей період по різному, але найчастіше майбутніх мам це тільки прикрашає, робить тендітними та незвичайно вродливими. Артистки українського шоу-бізнесу інколи намагаються приховати свою вагітність від настирливих фанатів, але дехто навпаки, залюбки демонстрував округлий животик.

Світлана Лобода

Українські зірки, які у період вагітності ошатно розквітли

Українська поп-співачка мама двох дівчат. І хоч фотографії самих доньок артистка показує фанатам доволі рідко, вагітну фотосесію співачка все-таки наважилась показати підписникам. Період очікування малюка личив зірці — форми округлилися, а обличчя набуло здорового рум’янцю. Після пологів Лобода швидко повернулась до звичної для себе фігури та вже через 3 місяці виглядала так, наче й не народжувала.

Катерина Осадча

Катя Осадча
Українські зірки, які у період вагітності ошатно розквітли

Багатодітна мама трьох хлопчиків ще зі студентських років уміло поєднує кар’єру на телебаченні та материнство. І хоч першу дитину Осадча народила рано, вона не поставила хрест на майбутньому і досягла своєї мрії, подавши приклад багатьом жінкам. У період вагітності Катя не сиділа вдома, а була енергійною та непосидючою. Разом з чоловіком, Юрієм Горбуновим, ведуча подорожувала та навіть балувала шанувальників фото у купальнику з округлим животиком.

Тіна Кароль

Вагітна Тіна Кароль показала великий живіт на останніх місяцях
Українські зірки, які у період вагітності ошатно розквітли

Поп-співачка народила первістка коли їй було 23 роки. Тоді молода та сповнена амбіцій артистка навіть наважилась знятися з оголеним животиком для жіночого журналу “Viva”, а також брала учать у виступах, навіть вже на великих термінах вагітності.

Ірина Горова

Українські зірки, які у період вагітності ошатно розквітли

Українська продюсерка та екс-дружина відомого репера, Олексія Потапенка, не вдягала oversize речі, аби приховати свою вагітність, а робила зовсім навпаки — демонструвала оголений живіт прямо на червоній доріжці. Від співака Горова народила сина у 2008 році, але це була вже друга вагітність зірки. Перша донька з’явилась на світ у першому шлюбі продюсерки.

Аліна Астровська

Українські зірки, які у період вагітності ошатно розквітли

Аліна відома українським телеглядачам, як одна з найпозитивніших та найдобріших ведучих тревел-шоу “Орел та Решка”. У березні цього року зірка вперше стала мамою та народила на світ хлопчика. Астровська не соромилась публікувати у соціальні мережі фотографії у період вагітності та демонструвати бездоганні форми, оскільки до цього артистка активно займалась спортом та була вегетаріанською.

Схожі статті