Невістка Оксани Марченко нарядила маленького сина у 6 тисяч гривень, поки свекруха виживає без своїх багатств

Декілька років тому єдиний син Оксани Марченко Богдан одружився з красунею на ім'я Катерина. Як сім'я живе зараз, після скандалів та арештів, які відбулися в родині.

Весілля Богдана Марченко та його дружини Катерини було найрозкішнішим в сезоні. Кадри з торжества поширювалися мережею ще довгі місяці після заходу. Через рік у пари народився маленький син, якого назвали на честь Віктора Медведчука. Родина насолоджувалися життям аж допоки не прийшла війна.

За декілька днів до нападу російської федерації Оксана Марченко втекла за кордон, а через декілька тижнів після нападу був затриманий Віктор Віктор Медведчук, який втік з-під домашнього арешту.

Невістка Оксани Марченко одягає сина у дорогі бренди

Ні для кого не секрет, що телеведуча та олігарх не мають доступу до своїх грошей та нерухомості, адже вони заарештовані. Втім, проблеми не торкнулися Богдана та його дружини Катерини. Вони залишилися в Україні, так само проживають у своєму розкішному будинку та витрачають гроші.

Хіба що невістка телеведучої постійно отримує в особисті повідомлення погрози. Через це їй довелося закривати сторінку.

Невістка Оксани Марченко одягає сина у дорогі бренди

Так, нещодавно Катерина Марченко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з прогулянки разом з маленьким сином. Віктор одягнений у сорочку з фірмовою клітинкою від бренду Burberry.

На веб-сайті бренду міститься інформація про вартість даного предмету гардеробу. Катерина витратила на сорочку для сина 150 фунтів, тобто 6 тисяч гривень.

Невістка Оксани Марченко одягає сина у дорогі бренди

Варто відмітити, що дівчина поводиться в мережі вельми скромно і не хизується дорогими речами. Тим не менш, ні собі, ні сину не відмовляє у витратах навіть у складні часи, що, очевидно, свідчить про їхній стабільний фінансовий стан.

Схожі статті