Дружина Віктора Павліка залишила його самого та оселилилася в Ізраїлі по сусідству з Пугачовою: “Тепер сусіди”

Катерина Репяхова нещодавно виїхала за кордон разом з сином та мамою, а саме, Катя вирішила пожити в Ізраїлі та ще й по сусідству з примадонною.

Так, дружина Павліка заявила, що забирає сина та їде жити за кордон, але на який період, незрозуміло поки що. Та якщо спочатку багато ЗМІ подумали, що ця подорож, новий конфлікт у родині, то зовсім ні. Катерина просто вирішила відпочити у безпеці з маленьким сином та своєю мамою. Але дещо в цій поїздці таки стало для дівчини справжнім здивуванням.

Річ в тому, що Алла Пугачова також перебуває з дітьми та чоловіком в Ізраїлі, а саме зірка оселилась у міста Тель-Авів, через агресію росії в Україні. Примадонна не підтримує вчинків своєї батьківщини й вирішила не нарікати себе на різні проблеми та відверту травлю. Тому підтримала холодний розум свого чоловіка Максима Галкіна і переїхала в іншу країну.

Катя Репяхова тепер сусідка Примадонни
Катя Репяхова тепер сусідка Примадонни

Катя ходила на концерт виконавиці Земфіри, яка, до речі також засуджує російські злочини на території України. Тому і Репяхова і Пугачова відвідали концерт співачки. Там, Катя і помітила Примадонну, яка сиділа трішки вище ніж Катерина зі своєю сестрою. Також, розповіла, що вони живуть по сусідству, але навряд чи Катя знайома з легендою естради. Про те, що вони тепер сусідки, жінка повідомила в сторіс instagram, коли дружина Павліка відповідала на питання своїх підписників.

Катя Репяхова тепер сусідка Примадонни
Катя Репяхова тепер сусідка Примадонни

Також, Катерина відповіла на питання щодо причини свого виїзду з України. Слід одразу сказати, що проблем у родини зараз немає. Тому відповідь була така:

“Я вільна людина і хочу подорожувати по світу, тому що має змогу це робити та бачити різні країни світу”.

Звісно, такі новини трішки дивують, але насправді ж нічого такого в цьому немає. Як то кажуть “Світ тісний”, тому зустріч примадонни та дружини українського, відомого виконавця не є якоюсь шокуючою подією.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.