Леся Нікітюк засумувала за Притулою і згадала, як він запрошував її на побачення: “А на вечерю зі мною підеш?”

Леся Нікітюк зараз знаходиться у Хмельницькому, приїхала до батьків та племінниц. І певно, через те, що довго не бачилась з Притулою згадала романтичні моменти з їх неоднозначної історії.

Від самого початку співпраці Сергія Притули з Нікітюк, ведучих почали підозрювати у робочому романі, бо вони так гарно встановили контакт між собою, що розуміли один одного лише за поглядом, таке буває навіть не в усіх парах, а от чомусь у Лесі та Сергія одразу виник тісний зв’язок на ментальному рівні.

Такий швидкий розвиток подій і дивував і радував глядачів, тому що їм дуже подобався тандем Притули з Нікітюк. І, мабуть, ніхто, крім дружини Сергія не був проти романтичних стосунків між співведучими. Навіть Леся в якийсь період по-справжньому була закохана у колегу. Зірка про це ніколи відверто не розповідала, але це було помітно за її поглядом, а очі, як всі знають, ніколи не брешуть.

Нікітюк згадала, як Притула запросив її на побачення
Нікітюк згадала, як Притула запросив її на побачення

Та все ж доводилось тримати дистанцію, аби застерегти себе від любовних перипетій. Тому, між ними завжди буда тільки дружба, можливо іноді вона помітно виходила за межі, але рамки ведучі ніколи не порушували. Але зараз Леся не приховує, що вона сумує за Притулою і транслює це у своїх історіях instagram.

Леся Згадала, як Притула запрошував її на побачення
Леся Згадала, як Притула запрошував її на побачення

Нікітюк виклала коротенький відео-спогад зі зйомок шоу “Хто зверху?”, де Сергій на очах у всієї країни запрошував Лесю на побачення словами:

“А на вечерю зі мною підеш?” – на що Леся відповіла “Я стільки не вип’ю”.

Звісно ця відповідь була у жартівливій формі, проте Сергія вона здивувала. Тож, не дивно, що після всіх подібних витівок колег, глядачі приписали їм романтичні стосунки, попри те, що Притула має дружину та дітей. А от Леся досі не може знайти чоловіка, якого б покохала всім своїм великим і щирим серцем.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.