Олександр Пономарьов подарував своє серце Ірині Білик: не став байдужим після розлучення з Оленою Мозговою

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов публічно проявив ніжність по відношенню до своєї колеги Ірини Білик. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Хоча український шоу-бізнес доволі дружний та неконфліктний у порівнянні з творчою елітою в інших країнах, все ж таки він поділений на дві частини. Молодь підтримує таку саму молодь, а ветерани естради більше схиляються підтримувати своїх немолодих колег.

Олександр Пономарьов подарував своє серце Ірині Білик

Навряд у шанувальників Олександра Пономарьова часто з’являється можливість побачити, як він проявляє публічно свої ніжні почуття до будь-яких артистів. І тим не менш, якщо це жінка, яку він знає усе своє життя, і з якою співпрацював у безлічі проєктах, таке цілком можливо.

Пономарьов та Зібров сходили в гості до Ірини Білик і показали, як виглядає її будинок
Олександр Пономарьов подарував своє серце Ірині Білик

Так, нещодавно Ірина Білик залишила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публічне привітання з Днем захисника України. Олександр Пономарьов не зміг пройти повз і залишив у коментарях під цією публікацією емодзі червоного сердечка.

Олександр Пономарьов подарував своє серце Ірині Білик

Варто відзначити, що у культурі спілкування в соціальних мережах, даний емодзі зазвичай використовується, як прояв великої ніжності та прихильності до адресата.

Нагадуємо, що на даний момент Олександр Пономарьов знаходиться в стосунках з таємничою цивільною дружиною. Про це не так давно розповіла його колишня благовірна Вікторія Мартинюк. На цей раз співак не воліє розкривати особистість своєї обраниці, і зробив особисте життя повністю непублічним.

Хіба що минулого року прогримів небувалий скандал з Оленою Мозговою. Співак звинуватив її у фізичній зраді. Мова йшла про стосунки, які закінчилися ще у двотисячних. Тим не менш, продюсерка відреагувала дуже бурхливо та попросила колишнього чоловіка забути її.

Схожі статті