Що їдять на сніданок Тіна Кароль, Настя Каменських, Оля Полякова та інші: дієти струнких українських зірок

Ні для кого не секрет, що екран додає декілька зайвих кілограмів. Тому для зірок особливо важливо бути у формі. Як знамениті українські жінки її дотримуються?

Дотримуватися здорового образу життя, а також правильного харчування вельми важко навіть для звичайних людей. Що вже і казати про знаменитостей, які не можуть похизуватися нормованим графіком, багато працюють і інколи не мають часу вчасно поїсти. Тим не менш, майже у всіх є свої особливі ритуали та секрети, які допомагають їм триматися у формі. Дізнайтеся, як снідають найвразливіші українські знаменитості.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Дієти струнких українських зірок

Українська співачка Тіна Кароль встає о 5:00 ранку. Займається спортом, випиває пів літри води, а також насолоджується музикою. На сніданок вона обирає максимально корисні продукти та страви. Особливо вона обожнює гуакомоле, авокадо та кіноа.

Настя Каменських

Настя Каменських хизується вігітністю
Дієти струнких українських зірок

Досить довго Настя Каменських боролася з зайвою вагою. І навіть зараз час від часу зірки виникають проблеми з тим, що необхідно скинути декілька кілограмів. А як співачка досягає бажаних результатів? Зірка віддає перевагу вуглеводам, тому споживає гранолу, вівсянку, а також сезонні фрукти.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла, які уколи краси робить
Дієти струнких українських зірок

Оля Полякова ніколи не мала проблем з зайвою вагою. Зірка не відмовляє собі зранку у смачних французьких тостах та хлібопекарських виробах. Однак, артистка багато часу приділяє спорту, тому не дивно, що в неї така фігура.

Катя Осадча

Катерина Осадча вперше розповіла про усиновлення дитини
Дієти струнких українських зірок

Навіть після пологів Катя Осадча повертається у форму дуже швидко. У кадрі вона завжди неймовірна струнка та зібрана. Телеведуча розділяє захоплення Тіни Кароль від авокадо, і снідає досить скромно. Гарячий напій, чорний хліб та паста з авокадо — ось яким сніданком хизувалася зірка.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва вперше показала покійного батька
Дієти струнких українських зірок

Надя ніколи не зраджує традиційному сніданку — вівсянці з фруктами. Саме так кожного дня намагається харчуватися артистка, яка також може похизуватися стабільною стрункою фігурою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.