Позитив вперше вийшов на розмову про те, чому припинив співпрацювати з Потапом: “Так сталося”

Український співак Олексій Завгородній більш відомий за псевдонімом Позитив, вперше за довгий час розповів причину, через яку він більше не працює з Потапом та які у них стосунки зараз.

Позитив став відомим завдяки гуртам “Mozgi” та “Время і стекло”, які продюсував Потап та його колишня дружина Ірина Горова. Обидва гурти набули великої популярності серед української публіки. Разом з Позитивом у дуеті довгі роки незмінно співала Надія Дорофєєва, яка нині почала сольну кар’єру і до речі таку ж успішну, як і в дуеті. Певно вже через те, що її ім’я було закручене. Майже 2 роки тому, Позитив і Дорофєєва вирішили, що вони вже виросли гурт і хочуть розвиватися далі як самостійні артисти. Тому, довелося припинити співпрацю з Потапом, оскільки гурт належить саме йому.

Як бачимо Позитив з радарів не зник і доволі активно демонструє своє творче життя. Нещодавно він заспівав дуетом з українською співачкою Анною Трінчер, яка відома завдяки серіалу “Школа”, саме там Аня засвітилась і як акторка, і як співачка.

Чому Позитив більше не працює з Потапом
Чому Позитив більше не працює з Потапом

Тож, Олексій зазначив, що хоч він і припинив співпрацю з продюсерським центром, проте іноді звертається по допомогу, бо зараз й сам Потам не надто активно займається продюсуванням, а сам центр працює в новому форматі. Як дистриб’юторський сервіс. Тобто, кожен артист може звернутися по допомогу, аби втілити в життя особливий проєкт.

Також Завгородній розповів, що попри припинення творчої діяльності з Потапенко, вони все одно мають гарні стосунки, Олексій зазначив, що їх стосунки не зіпсувалися і вони постійно зідзвонюються та підтримують дружні, а не ділові стосунки. Для Позитива Потап близька людина, втрачати яку, він не готовий. Але ходили чутки про те, що ніби-то Олексій посварився з Потапом. А от за словами Позитива – це неправда і на стосунки чоловіків ніщо не впливає, ні відстань, ні відсутність співпраці.

Схожі статті