Екс-дружина Арсена Мірзояна збентежила публічним зверненням: “Ти вибрав мене кохати”. Матвієнко не коментує

Арсен Мірзоян попри свій другий шлюб так і не обірвав спілкування зі своєю колишньою обраницею Анною. Дізнайтеся, яке нестандартне звернення опублікувала жінка у мережі та чи хоче вона повернутися до екс-чоловіка?

Популярний співак Арсен Мірзоян завжди цікавив своїх прихильників не лише творчістю, а і не пересічною історією життя. Відомо, що у його долі трапилося два шлюби. Якщо про другу обраницю зірки знають абсолютно всі, адже ім’я Тоні Матвієнко стало майже легендарним, то про першу кохану музиканти відомо небагато.

Екс-дружина Арсена Мірзояна збентежила публічним зверненням

Вона не була публічною персоною за часів шлюбу зі своїм популярним чоловіком. Не ходила по інтерв’ю після розлучення. Втім, це додавало ще більше цікавості для аудиторії зірки. Жінку звати Анна. У мережі вона досі підписується прізвищем батька двох своїх дітей. Повністю обривати зв’язки з милим не було сенсу, адже колишнє подружжя має двійко синів.

Особливо пильні фанати стежать за сторінкою екс-дружини Мірзояна в Інстаграмі. Там вона активно публікує сторіз та свої світлини. Нещодавно вона показала в історіях дуже цікаве звернення-вірш:

“Ти вибрав мене кохати, коли за вікном — сирена
і мирне минуле сжалось до простору рюкзака.
Ти вибрав мене кохати у розпал війни? Даремно
Сміливий, дурний, безстрашний, але я також така”

Екс-дружина Арсена Мірзояна збентежила публічним зверненням

Лірика дуже неординарна. Загадковості додає ще й те, що не підписаний автор поезії. Невже це була сама Анна? Відомо, що перша дружина Мірзояна завжди показувала себе, як дуже творча особистість. Втім, навряд чи можна ці рядки назвати зверненням саме до колишнього.

Екс-кохана музиканта справляє враження самодостатньої та самореалізованої жінки, яка і без кавалера може поставити діток на ноги, а ще й встигне собою зайнятися. Можливо у її житті також настала романтична пора і знайшовся гідний чоловік.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян мало розповідає про свій перший шлюб. Про Анну ніколи не говорив у зневажливому тоні, а навпаки відзначає її як жінку, що подарувала йому нащадків.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.