Стилісти виділили найтрендовіші фасони сумок на осінь 2022: кремово-біла, чорна та інші модні кольори

Вибір універсальної сумочки на осінній період завжди ставить жінок у незручне становище, тому що хочеться красиву, зручну й уніерсальну. Тому ми вирішили допомогти вам з вибором та розказати про тренди цієї осені.

Отже, жіночі сумки – це один з найголовніших аксесуарів жіночого гардероба. Оскільки теплі літні дні минули, змінюється не тільки гардероб, а ще й аксесуари. Осінь – це більш спокійна і гармонійна пора року, проте й в осінній холод, можна внести трішки яскравості, про це ми зараз розповімо.

Чорні сумки

Чорна сумка 2022
Чорна сумка 2022

Отже, чорний колір пасує до будь-якого вбрання та сезону. Також і великі й малі сумки чорного кольору виглядають стильно і модно та можуть доповнити ваші осінні образи. Класичні, кежуал, офісні та навіть спортивні. Бо цей колір є універсальним.

Тож цієї осені, як і завжди чорні сумочки зможуть зробити її модною і красивою. Особливо маленькі чорні сумки – це просто знахідка для модниць.

Коричневі сумки

Коричнева сумка 2022
Коричнева сумка 2022

Найосінніший колір, він ніби-то відображає всю атмосферу цієї пори року. Такі сумочки також будуть пасувати майже до всіх образів, під пальто, піджаки, гольфи, плаття. Гарно буде поєднувати з бежевими та чорними речами, але за умовою, якщо ви хочете створити класичний образ. Також комбінуйте коричневі сумки з білим одягом. А от про кольорові забудьте, якщо обрали коричневу сумку.

Білі та молочні сумки

Світлі сумки 2022
Світлі сумки 2022

Цей колір як і чорний, універсальний. І це оптимальний колір сумки для яскравих речей. Тобто тут ви акцентуєте увагу на одязі, а не на аксесуари. Яскраве пальто, або курточка, будуть дуже модно виглядати з молочною або білою сумкою. Головне, вибрати правильний розмір.

Червоні сумочки

Червона сумка 2022
Червона сумка 2022

Якщо ви полюбляєте класичні кольори при виборі одягу, але все ж таки хочете додати яскравості, червона маленька сумка ідеальне рішення. Вона додасть вашому образу вогонь, особливо, якщо це коричневе або бежеве пальто. Також до чорного одягу червона сумочка пасує неперевершено. Але це образ не на кожен день.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.