Дмитро Дікусар вперше за три місяці вийшов на зв’язок та показав, як змінився з лютого: хореографа не впізнати

Дмитро Дікусар одним з перших знаменитих чоловіків взяв до рук зброю та пішов боронити Батьківщину. Відомо, що він продовжує бути вірним ЗСУ та не полишає рядів захисників і нині. Дізнайтеся, як виглядає зараз хореограф і чому вирішив вийти на зв'язок з прихильниками.

Дмитро Дікусар з перших ударів по Києву пішов у військо захищати країну. Для прихильників він став справжнім прикладом зіркового чоловіка, який не побоявся проміняти паркет на окоп заради волі держави.

Своїми першими світлинами з передової хореограф поділився ще у березні. Тоді, усміхнений та спокійний, він вже був у формі та ділився думками. Танцюрист обіцяв ворогу відплатити за все. Згодом екс-чоловік Ірини Білик і взагалі зник на певний час з інформаційного простору. Він, як і належить всім військовим, не мусить приділяти багато часу соціальним мережам, аби не видати свої позиції.

Втім, нещодавно Дмитро таки порадував фанатів новою світлиною. Дікусар показав, як змінився за цей час. Видно, що відростив чоловік собі бороду та надзвичайно загартувався. Де проходив службу хореограф — звісно таємниця. Але світлину вирішив опублікувати танцюрист не просто так. Виявляється, він збирає кошти на купівлю рацій для себе та побратимів. Зауважує, що вони дійсно потрібні для виконання бойових завдань та запобіганню додаткових втрат.

Хто чекає Дмитра Дікусара вдома з війни?

Відомо, що хореограф тривалий час мав стосунки з Іриною Білик. Вони їздили у сонячну Бразилію, аби зіграти весільну церемонію. Проте, у 2010-му році відносини дали тріщину і все завершилося розлученням. Втім, вже у 2012-му чоловік зустрів, як йому здавалося, свою половинку Олену Шоптенко.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко
Дмитро Дікусар вперше за три місяці вийшов на зв’язок

Пара просто горіла ідею танців та вдосконалювалася у цій сфері щодня. Знаменитості виглядали для всіх, як перспективне подружжя. У 2013-му їхні серця об’єдналися вже офіційно. Та, на жаль, після трьох років спільного життя вони вирішили розійтися. Дікусар зазначав, що має даму у серці, але її особистість категорично не хоче розкривати.

Нагадаємо, що Дмитро у 2019-му році повернувся на проєкт “Танці з зірками”.

 

 

Схожі статті