Хто за національністю Алла Мазур? Ведуча “плюсів” вперше розкрила походження і показала, яке прізвище у сина

Вона — одна з найбільше титулованих журналісток України. Фанати настільки захоплюються життям цієї ведучої "1+1", що навіть хочуть дізнатися: хто за національністю Алла Мазур? Знаменитість сама розкрила всі карти.

Хто за національністю Алла Мазур? Хіба могла у 1990-х роках ця яскрава рудоволоса журналістка подумати, що колись її прихильників буде хвилювати саме це питання. Дійсно, за чималий досвід роботи на телебаченні кількість її фанатів стрімко зросла, а таємничість знаменитості привертає до її образу ще більше уваги.

Алла Мазур
Хто за національністю Алла Мазур?

Звісно, так довго тримати інтригу ведуча не змогла і все ж таки видала правду про свою родину.

Хто за національністю Алла Мазур?

Відомо, що улюблениця мільйонів походить з Хмельницького краю. На перший погляд має типове українське прізвище. Проте, це не зовсім так. Мазур має у собі і наше, і польське коріння. Воно дослівно означає вихідця з Мазурії чи Мазовії, тобто краю наших сусідів.

Хто за національністю Алла Мазур?

Алла носить красиве грецьке ім’я яке часто дають нашим дівчатам. По-батькові у неї — Григорівна. Здається, годі й шукати тут іноземне коріння, але, як виявилося, дідуся ведучої по лінії тата звати Франц. Німецьке ім’я було надзвичайно поширеним у ті часи, коли українські землі були під владою Королівства Польського, а згодом і Речі Посполитої.

До речі, саме місто Хмельницький носило тривалий час іншу назву. Виявляється, за всю історію його називали і Плоскирів, і Проскурів. Лише у 1954-му році було його перейменовано на честь українського гетьмана.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Хто за національністю Алла Мазур?

Повертаючись до історії родини зірки “плюсів”, слід ще додати, що сину Тьомі вона не давала свого прізвища. Ведуча одного разу випадково засвітила на фото шкільний бейджик Артема, де можна побачити, що хлопець — Бондаренко.

Тож, хто за національністю Алла Мазур — ми можемо лише робити припущення, адже всі свої родинні таємниці знаменитість береже дуже ретельно. Та, зважаючи на її діяльність, можна навіть не сумніватися, що живе улюблениця мільйонів з Україною в серці.

Схожі статті