Огнєвіч обурилася на відсутність гонорарів за благодійні концерти у підтримку України: “Хтo ми такі для вас”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч через півроку після початку війни поділилася своїми думками щодо благочинних концертів. Що не влаштовує артистку?

Після початку повномасштабної війни більшість українських зірок почали активно давати благодійні концерти та брати участь в благочинних заходах, мета яких — збір коштів для потреб переселенців та захисників України. Серед таких знаменитостей опинилася і Злата Огнєвіч, яка виступала як для військових, так і для цивільних на добровільних засадах, і робить це досьогодні.

Злата Огнєвіч обурилася на відсутність гонорарів за виступи на благодійних концертах

Але в цій історії про альтруїзм та пожертву є одне велике “але”. Значна кількість виконавців не отримує жодних грошей за виступ, через що потерпає від збитків.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Злата розповіла, що організатори покривають розходи на харчування, звуку, тощо, але не враховують, що виконавці також витрачаються повідомляє ТСН.

Злата Огнєвіч обурилася на відсутність гонорарів за виступи на благодійних концертах

Артистка підкреслила, що мова йде саме про вечірки та концерти, на які квитки продаються. Тобто, вона ніяким чином не зачіпала заходи для військових, госпіталізованих або безкоштовні концерти.

“Така нелегка праця артистів знецінилася. Чому організатори благодійних подій дозволяють собі просити артистів виступати на цих подіях абсолютно безкоштовно, не покривають жодних витрат з боку артиста. Але артисти – це як? Це розхідний матеріал? Чи хто ми такі для вас?” – обурилася співачка.

Злата вважає, що виконавцям мають оплачувати хоча б мінімальні гонорари, щоб їм було на що жити, а також були кошти для участі у подальших благодійних заходах.

Нагадуємо, що 2 роки тому Злата також активно піднімала тему збитків через пандемію. Зірка була серйозно невдоволена розміром компенсації, яку надавала держава.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.