40-річний Влад Яма відростив довге волосся, зробив укладання з гелем та показав зі Штатів, як виглядає (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма, який півроку тому емігрував до Сполучених Штатів, сколихнув мережу фотографією з новою зачіскою.

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма разом зі своєю дружиною та сином евакуювалися за кордон. Хореограф зізнається, що встиг це зробити ще до того, як для чоловіків заборонили виїзд. Зіркова родина осіла в Сполучених Штатах Америки.

На даний момент Влад активно займається благодійними заходами, на яких збирає кошти для підтримки українських біженців та захисників. Зокрема мова йде про вечірки, а також уроки хореографії.

Влад Яма відростив довге волосся

В еміграції знаменитість постійно згадує про часи, коли працював в Україні. Зокрема нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на які постав в образі головного героя фільму “Матриця” Нео.

Влад Яма відростив довге волосся

У кадрі у артиста довге волосся, яке укладене за допомогою гелю назад. Влад одягнув шкіряну куртку і темні окуляри. Варто відмітити, що експерименти з волоссям найпопулярніші у Ями, адже глядачу завжди цікаво подивитися, якби він виглядав, якби був не лисий.

Нагадуємо, що декілька місяців Влад взагалі не розповідав, де знаходиться. Але наприкінці весни дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що переховується разом з сім’єю в Сполучених Штатах. Цю країну родина обрала не випадково, адже кожного року Влад разом з Лілією та Леоном відпочивають у Флориді. Ба більше, раніше хореограф зізнався, що мріє переїхати в США, але не може цього зробити через роботу. Адже кар’єра його мрії побудована в Україні.

В нинішніх реаліях зірка вимушений працювати за кордоном, і це в нього виходить.

Схожі статті