Віктор Павлік показав, як виглядає його доросла донька Христина і онук: побачилися вперше після довгої розлуки

Нещодавно український виконавець зміг зустрітися зі своєю єдиною донькою Христиною та онуком, вперше за довгий час розлуки та показав, наскільки його нащадки схожі на зіркового батька та дідуся.

Павлік дає благодійні концерти по всій Україні, а сам живе у столиці, тому бачитися з усіма своїми дітьми йому вдається не легко і не часто. Але 16 жовтня місто, в якому був запланований концерт Віктора, зробив йому найпрекрасніший подарунок. Чоловік напередодні цього дня додав у свою концертну програму містечко Новояворівськ, яке знаходиться на Львівщині. І не просто так, а, тому що там живе його донька, яку артист довгий час не бачив і дуже засумував.

Остання зустріч Павліка з Христиною та її сином була аж 10-го січня, ще у довоєнний час. Заради безпеки дитини, донька Віктора вирішила нікуди не виїжджати по Україні. Бо в тому районі ще більш менш спокійна ситуація. Тому Павлік сам зробив так, щоб побачити своїх рідних.

Відомо, що Христині 35 років і вона на 7 років старша від нинішньої дружини Віктора, але батька не засуджує, бо розуміє – серцю не накажеш і кожен має право жити так, як сам того бажає.

Нові фотокартки з родиною, Віктор виклав на свою сторінку instagram, там він написав: “Провідав доцю і внука”. Видно, навіть не приглядаючись, що донька просто копія зіркового тати. Та й онук також має схожу зовнішність з улюбленим дідусем. Всі учасники зустрічі були дуже задоволені тим, що скрізь 8 місяців вони змогли побачитись та поспілкуватися один з одним. І нехай це не була довга зустріч, але вона була окутана родинним коханням та теплом.

Такі зустрічі зараз дуже цінні, тому, Павлік вирішив спеціально додати це місто до туру і зробити родині сюрприз у вигляді зустрічі з собою.

Схожі статті