Як тепер виглядає 49-річна Оксана Марченко: лишилася без своїх багатств та приховує від Медведчука обличчя

Скандальна Оксана Марченко показала, який вигляд має після того, як таємно втекла з України та приховувала злочини свого високопоставленого чоловіка Медведчука. Чому красуня ховає обличчя під хусткою?

Колишня зірка СТБ, яка завжди могла фактично прикувати глядачів до дивану до самого кінця шоу, яке вела Оксана і була прикладок краси, жіночності та таланту для українських жінок, стала великим розчаруванням для всієї України. Так само як і її чоловік, який нині відомий кожній дитині як зрадник та герой українських мемів на воєнну тематику.

Марченко ніколи не шкодувала грошей на свою красу, вона робила пластичні операції, після яких викликала у шанувальників купу компліментів та всенародне захоплення її чарівністю. Але після 24 лютого все змінилося назавжди. По-перше, Марченко саме у ніч з 22 на 23 лютого 2022 року втекла вночі й не абикуди, а до кума, який руйнує життя українців та приніс купу смертей на нашу землю. Такий вчинок змусив назавжди викреслити ім’я Оксана Марченко з пам’яті українців.

Я
Як тепер виглядає зрадниця Марченко

Після своєї втечі, Марченко видалила соціальні мережі та взагалі не виходила на зв’язок, тому ніхто не знав, яка на вигляд зараз Оксана Марченко. Але арешт її чоловіка Віктора Медведчука, який є політичним зрадником, змусив Оксану зняти сльозливе відео, де вона зверталась до Президента Зеленського та Президента Туреччини Реджепа Ердогана, з проханням відпустити її коханого чоловіка, який забезпечував колишній зірці безтурботне життя.

На відео Марченко постала геть іншою, жінка стала зовсім не схожою на себе. Впалі щоки, занадто тонкий ніс, очі, які Марченко не може закрити — це все наслідки невдалої пластичної операції, яку екстелеведуча, скоріш за все робила в росії. Найстрашнішим є те, що в Марченко тепер навіть не можуть сльозитися очі, тому їй прописали спеціальні краплі для очей, які допомагають їй приводити в норму баланс рідини.

Я
Який вигляд зараз має зрадниця Марченко

Проте всі дуже збентежились новим образом Марченко, дехто навіть почав казати, що це двійник, бо зовнішній стан екс-зірки став дуже поганим та хворобливим. Також, є варіант, що Марченко довелося заощадити на пластиці через те, що всі рахунки та всі багатства Медведчука під арештом. Тому, як буде виживати занепала зірка незрозуміло, але з таким кумом не пропаде.

Також, важливим є те, що у кінці минулого місяці Медведчука обміняли на військовополонених українських воїнів. А от щодо розблокування всіх рахунків політичного зрадника інформації немає.

Схожі статті