Олег Винник пояснив, чому багато років приховує свою родину від сторонніх очей: щастя любить тишу

Знаменитий український виконавець Олег Винник сколихнув мережу зізнанням про те, чому нікому не показує своїх дітей та дружину. Усі деталі в нашій статті.

Декілька років тому журналістам вдалося дізнатися від колишніх односельчан Олега Винника про його весілля зі своєю бек-вокалісткою. Виявляється, в молодості артист пов’язав своє життя з юною красунею, яка пізніше прославилася в Україні під псевдонімом Квітка Таюне. Після одруження зіркова пара рушила за кордон підкорювати європейську сцену. У Німеччині у зірок нібито народився син Юліан, втім, ця інформація не підтверджена.

Олег Винник пояснив, чому багато років приховує свою родину

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Олег Винник пояснив, чому багато років приховує свою родину

Зараз Олег є суперзіркою в Україні, але представляти свою родину шанувальникам та журналістам він не воліє. Не так давно виконавець дав офіційний коментар щодо своєї позиції. В інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” зірка зізнався, що не хоче піаритися на сімейному житті. Мовляв, йому набагато ближчі популярність та слава завдяки його таланту.

“Хтось підтримує свою популярність піаром: показує свою білизну, дітей по всьому світу чи дружин. Мені здається, що все це неважливо… Як тільки в тебе не буде матеріалу, того кохання, іскри в очах, того щастя і запалу – все, нічого не допоможе”

Варто відмітити, що свого часу папараці навіть вдалося спіймати артиста у компанії його сина на відпочинку. Втім, отримати фотографії спадкоємця Винника крупним планом не вдалося, адже зірки не знали, що їх знімають.

Таїсія поводиться більш обережно, і у такі ситуації разом з виконавцем не потрапляла. Однак Оля Полякова не змогла втримати секрет Олега і на всю Україну заявила, що виконавець знімає обручку перед тим, як вийти на сцену.

Схожі статті