Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик: спливли фото дружини Андрія Дикого з округлим животиком

Лілія Ребрик — популярна зірка українського телебачення, яка віртуозно змогла поєднати кар'єру та материнство. Невже ведуча знову чекає на поповнення і готується дати життя новому крихітному карапузу?

Неймовірна ведуча Лілія Ребрик давно запалила свою зірку слави. Вона стала справжньою улюбленицею публіки завдяки харизмі, емоційності та вмінню подати себе. Як артистка, знаменитість розвивається у багатьох напрямах: танцює, практикує акторську майстерність на сцені театру та веде особистий блог.

Проте, її прихильників цікавить не лише кар’єра ведучої, а й особисте життя. Відомо, що вже понад 10 років Лілія у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Зі своїм обранцем вона познайомилася завдяки проєкту “Танці з зірками” на СТБ. Тоді, під час участі, партнери навіть і не здогадувалися, що стануть справжнім міцним подружжям.

Лілія Ребрик покинула Україну разом з Андрієм Диким
Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик

У родини народилося двійко діток, і всі — донечки. А ось минулого року всі фанати знаменитості знову приготувалися до поповнення, адже мережу ошелешили світлини Ребрик з пишним округлим животиком. Зірка залюбки демонструвала зміни у фігурі та не соромилася виходити у новій трансформації на публіку.

Втім, Лілію і дійсно можна привітати з поповненням, але лише творчим. Відомо, що до її списку фільмографії додалася ще одна частина української комедії “Папаньки”, де, власне, ця популярна білявка виконувала провідну роль. Її партнером по сценарію став Єгор Крутоголов.

Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик

Як розповідала сама акторка, так склалося, що її друга вагітність прийшлася на зйомки попередньої частини цієї гумористичної стрічки, але за сценарієм її героїня аж ніяк не була при надії. А ось для минулорічних сцен їй почепили справжній накладний живіт, який часом виглядав так, наче карапуз ось-ось з’явиться на світ.

Нагадаємо, що нині Лілія Ребрик також присвячує свій час благодійній діяльності. Війна та нинішні події не лишили знаменитість байдужою до про проблем знедолених українців.

Схожі статті