Богині українського шоу-бізнесу, вроду яких не зіпсували роки: секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

Українські знаменитості, які навідріз відмовляються старіти. Що допомагає зіркам зберігати моложавість після 40 років та виглядати краще, ніж у студентські роки?

Зі стародавніх часів жінки намагалися якомога довше зберегти свою молодість та вроду. Представниці прекрасної статі використовували масла та екстракти рослин, аби покращити якість шкіри та волосся. У сучасному світі вимоги для жіночої половини стали ще більш суворими, особливо для артисток українського шоу-бізнесу. Але навіть перетнувши поріг 40-річчя ці знамениті леді виглядають, як студентки.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла, які уколи краси робить
Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

На початку року поп-діва відсвяткувала 43-річчя, але безперечно, співачка виглядає набагато молодшою за свій вік. Полякова має двох дітей, але при цьому має ідеальну фігуру. Підтримувати форму зірці допомагає дієта та тренування, а догляд за шкірою Оля довіряє професійним косметологам. Ін’єкції ботоксу та вітамінів розгладжують зморшки, а масажі підтягують овал обличчя.

Лідія Таран

Лідія Таран нарвалася на критику за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського
Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

Нещодавно знаменитій телеведучій виповнилося 45 років. Зірка передач “Сніданок з 1+1” та “ТСН” вже підкорила не одне чоловіче серце, у тому числі й Андрія Доманського, від якого народила доньку. Щоб зберігати тіло та шкіру в тонусі, Лідія щоранку займається спортом та використовує контрастний душ.

Ірина Білик

Ірина Білик розповіла, чи планує повертатися додому
Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

52-річну співачку часто називають відьмою через те, що вона наче дійсно забула, як старіти. Попри вік Ірина виглядає молодо та свіжо, а допомагає їй у цьому вживання чистого колагену. Ця речовина допомагає уповільнити старіння, уникнути зморшок за якомога довше зберегти пружність шкіри.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна виступила у соцмережах та засудила росіян
Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

Відома українська ведуча не підкоряється жодним законам природи та часу. Маша Єфросініна не тільки не старіє, а кожним роком виглядає все краще. Знаменитість багато уваги приділяє догляду за шкірою, робить домашні маски, масажі, використовує професійну доглядову косметику. Регулярні заняття фітнесом допомагають підтримувати тіло у тонусі навіть після 43 років.

Тоня Матвієнко

Секрети молодості Матвієнко, Таран та інших

41-річна співачка геть забуває про свій вік та продовжує вражати своєю ефектністю та вродою. Тоня стверджує, що для зберігання молодості не використовує уколи краси, а лише догляду косметику та масажі.

Схожі статті