“Почали другий медовий місяць”: Лілія Ребрик розповіла, як саме підкорила свого Дикого Андрія

Українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик заміжня вже 10 років за своїм партнером з шоу "Танці з зірками" та пара вже встигла пережити другий медовий місяць.

Андрій Дикий та Лілія Ребрик стали партнерами на танцювальному шоу, там і почалася історія кохання телеведучої й танцюриста. Між ними з’явилась симпатія не тільки на паркеті, а й за його межами. Проблема була лише в тому, що Дикий був одружений і нічого конкретного не міг пообіцяти ні собі, ні Лілії. Але серцю не накажеш і все сталося своєю чергою. Наразі ми бачимо щасливу пару, яка виховує двох чудових донечок старшу Діану і молодшу Поліну та кохає один одного.

Як то кажуть, “спочатку потрібно підкорити шлунок чоловіка”? Тож так вийшло й у Ребрик. Але це було вже другочергово. Тому що спочатку Ребрик підкорила коханого танцями, а вже потім їжею. Якось артистка згадала, що їх медові стосунки починалися з тостів з авокадо і лососем, цією стравою жінка й змогла підкорити серце свого чоловіка. До сьогоднішнього дня, ці тости нагадують парі їх медовий місяць.

У
У Лілії Ребрик другий медовий місяць

У січні пара святкувала 10 річницю весілля і з нагоди ювілею вони поїхали в Барселону і там приголомшили шанувальників романтичним проведенням часу. Ліля називає це “другий медовий місяць”. Також, коли подружжя хоче влаштувати собі романтику, то вони з коханим їдуть на свою заміську дачу і там проводять час тільки разом.

Д
У Лілії Ребрик другий медовий місяць

Ребрик вважає, що для збереження палких стосунків між чоловіком і дружиною, важливо якомога частіше залишатися вдвох, багато розмовляти та пригадувати романтичні моменти й створювати нові. Заради того, щоб між партнерами був можливий і другий і п’ятий медовий місяць. Тому свої стосунки Ребрик дуже оберігає і намагається робити їх кращими.

Схожі статті