Наталя Могилевська зробила сміливе зізнання на фоні чуток про вагітність: “Я лікувалася і приховувала це”

Українська співачка Наталя Могилевська завжди оберігала свій власний простір від журналістів та чужих очей, але крізь роки зробила сміливе зізнання.

Зірка на тлі чуток про свою вагітність вирішила зробити відверте зізнання. Наталя згадала, що в її житті був період, коли вона проходила тривалий курс лікування, це стосувалося психологічних проблем, наслідками яких стало дитинство.

Могилевська розповіла, що у 1999 році у неї стався серйозний нервовий зрив, через який вона навіть потрапила до психіатричної лікарні й там проходила лікування. Наталя певний час ходила з охороною і навіть не сідала сама за кермо, чомусь це її лякало. Хоча коли співачці було приблизно 13-14 років за її спогадами, вона працювала у цирку та фольклорному театрі й з репетицій, які завжди закінчувалися пізно дівчина йшла сама через березняки, де було страшно й темно. Можливо саме ці спогади змусили Могилевську опинитися у пастці своїх же страхів.

Н
Наталя Могилевська зробила відверте зізнання

Своє лікування артистка намагалась ретельно приховувати від преси та колег, не хотіла розголосу та пліток, бо знає, як швидко розлітаються та перекручуються такі новини про відомих людей. Але лікування справді допомогло, та й після смерті свого батька, Могилевська заявила, що більше нічого не боїться крім однієї речі. Донині у Наталі залишився страх самотності, вона дуже не хоче провести й подальше життя одна в стінах своєї красивої квартири. Можливо тому так відчайдушно починала стосунки з чоловіками, які їй не підходили.

Н
Наталя Могилевська зробила відверте зізнання

Проте зараз, Могилевська не самотня і здається дуже щаслива, тому що закохана по-справжньому. Але хто став новим обранцем зірки, поки секрет. Відомо лише те, що саме він став опорою та кам’яною стіною для Наталі. Пара познайомилась під час війни та цей загадковий принц дуже допоміг співачці у важкі часи. А після цих зізнань почали ходити чутки про вагітність жінки, на які вона поки ніяк не реагує. Проте пообіцяла розповісти про своє кохання тоді, коли в країні настане мир.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.