Ведучий “Світ навиворіт” Комаров пригадав, як шамани напророчили йому війну в Україні: “У кожного є вороги”

Дмитро Комаров обожнює не тільки показувати своїм глядачам неймовірні та казкові місця по всьому світу, але спілкуватися з місцевими дивовижними людьми. Іноді це спілкування виявляється набагато корисніше, ніж здається на перший погляд.

Дмитро Комаров за довгу кар’єру на телебаченні став справжньою зіркою тревел-шоу. Чоловіку вдається зробити огляд незнайомих українцям країн з різних точок погляду, ознайомитися з різними культурами і знайти в них протиріччя. Декілька років тому Дмитро мав зйомки у Пакистані, тому ексклюзивно для свого шоу отримав прогноз на ситуацію у світі від місцевих шаманів.

Дмитро Комаров пригадав, як шамани напророчили йому війну

Дмитро Комаров пригадав, як шамани напророчили йому війну. Телеведучий у Пакистані

Так як війна увійшла у життя українців непередбачувано та супроводжуючи великі трагедії, обертатися назад у багатьох немає часу. Втім, Дмитро Комаров пригадав, як отримав пророкування від пакистанських шаманів, яке містило інформацію про війну, що насувається.

Після двогодинного ритуалу на запитання, чи стане на світі менше війн, шаман відповів:

“Ні, їх менше не стане. Бо люди стали, як кішки з собаками. У кожного є вороги”

Дмитро Комаров пригадав, як шамани напророчили йому війну

Варто відмітити, що зараз Дмитро Комаров активно подорожує містами, які найсильніше постраждали від загарбників. Безсумнівно, журналіст знімає ексклюзивні матеріали, які зможе надати не тільки співвітчизникам, але і всьому світові.

Це безцінна робота не тільки у сфері журналістики. Адже вкрай важливо щоб увесь світ був свідомим щодо того, що коїться в Україні.

До речі, у Пакистані Дмитро Комаров поцікавився і про пандемію. Втім, навіть місце сили не надало шаманам знань щодо точних дат, коли ж вона закінчиться. Єдине, що чоловіки змогли повідати Дмитру, що рано чи пізно, але колись це обов’язково закінчиться.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".