Хто з молодих талантів мітить на місце Кароль і Полякової: Артем Пивоваров, Дмитро Жук та інші

Ці молоді та перспективні виконавці не тільки зібрали свою армію фанатів, а й наступають на п'яти вже відомим артистам. Хто з початківців зараз на піку популярності?

В українському шоу-бізнесі є багато артистів, які давно полюбилися глядачам. Їх пісні розривали рейтинги хіт-парадів, а концерти збирали тисячі шанувальників. Але час плине і на зміну популярним виконавцям приходять молоді таланти, голос та здібності яких затьмарюють багатьох знаменитостей.

Артем Пивоваров

Хто з молодих талантів мітить на місце Кароль і Полякової

Сьогодні пісні цього 31-річного виконавця наспівує майже вся країна. Пивоваров почав свій творчий шлях ще у 2012 році. Не бравши участь у популярних вокальних шоу, які, зазвичай, відчиняють двері у шоу-бізнес багатьом молодим артистам, Артем почав викладати відео зі своїми треками на власний ютуб-канал, де збирав десятки тисяч переглядів. Нещодавно співак випустив спільну пісню з поп-дівою української естради, Олею Поляковою. Україномовний хіт вже набрав понад 4 мільйонів переглядів, а у коментарях фанати залишають захоплені відгуки.

Shumei

Починаючий співак, Олег Шумей, за короткий час став відомим не лише на всю Україну, а й за кордоном, завдяки виконанню пісні, строки якої запам’ятає назавжди кожен українець — “там, біля тополі калина росте, мамині очі чекають тебе…”. Виконавець зробив кавер на пісню польського гурту “Enej”, яка була написана більш як 7 років назад і присвячена українським військовим, які загинули на війні після російського вторгнення 2014 року. В інтерв’ю для “ЖВЛ” юний артист розповів, що вважає свою творчість необхідною у такий скрутний час, як зараз та вдячний слухачам за теплі відгуки.

Дмитро Жук

Дмитро Жук розкриває подробиці стосунків з Тіною Кароль
Хто з молодих талантів мітить на місце Кароль і Полякової

Дмитро у світі українського шоу-бізнесу більш відомий, як хореограф та учасник проєкту “Танці з зірками”. Нещодавно танцюрист вирішив показати шанувальникам ще один свій талант, випустивши сольний трек. У цьому Жуку допомагала Тіна Кароль. Співачка займається проєктом, під назвою “Молода кров”.

Це музичний альбом, де Кароль збирає пісні молодих, українських виконавців. Під час спільної роботи Дмитра та Тіни фанати навіть подейкували, що знаменитості мають службовий роман, але хореограф спростував ці чутки завіривши, що поп-діва для нього не більше, ніж вчителька та наставниця.

Схожі статті