Тіна Кароль засвітила нового спортивного хлопця, якого не випускає з обіймів: “Тільки ти і я” (Відео)

Популярна співачка Тіна Кароль вже давно не говорила про свої романи та стосунки. Нині поп-діва з головою пішла у роботу, але нещодавно показала відео, де елегантно кружляє з молодим чоловіком. Фанати помітили, що пара могла поцілуватися.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу — популярна одиначка українського шоу-бізнесу. Так склалася доля поп-діви, адже вона у 2013-му році втратила коханого чоловіка і вирішила бути йому вірною. Багато років минуло з того часу, як вона простилася зі своїм обранцем і нарешті минулого року знаменитість розповіла, що нарешті наважилася відкрити своє серце новим почуттям.

Тіна Кароль вразила молодіжним образом
Тіна Кароль засвітила нового спортивного хлопця

Тривалий час її підозрювали у романі з Даном Баланом, приписували стосунки з олігархом Ігорем Коломойським, але ні зі співаком, ні з багатієм артистка не була. Тим не менш, на своєму каналі у популярній мережі Телеграм знаменитість показала відео, де кружляє у танці з молодим спортивним хлопцем.

“Ой, ну все… Це ж реально відчуття, а не танець був. Перша репетиція була на 8:00
Я прийшла 7:50. Та boss в цій комбінації — виявилась не я”, — натхненно написала артистка.

Ніжні кадри чуттєвих рухів вона доповнила також словами:

“Just you and me”, — що в перекладі означає: “Тільки ти і я”

Тіна Кароль засвітила нового спортивного хлопця

Фанати помітили у коментарях, що можливо під час виконання па пара могла поцілуватися. Зокрема так виглядає на кадрах. Прихильники почали писати:

  • “Вони поцілувалися?”
  • “Шкода, відео перервали на найцікавішому”
  • “Це був неймовірний танець. А ви — неперевершеною, хай і …. трохи незвичайною парою”

Сама ж Тіна не стала коментувати далі свої пригоди на репетиції і так і не розкрила особистість таємничого хлопця, який крутив нею на танцполі, як хотів.

Нагадаємо, що Кароль самотужки виховує сина Веніаміна. Хлопцю нині 13 років і він навчається у Британії. До елітної школи зіркова мама відправила його ще зовсім маленьким. Цього року він приїздив до неньки у Польщу та волонтерив заради українців.

Більше інформації про зірку та її сімейне життя ви знайдете у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".