40-річній Вірі Брежнєвій, яка записала пісню “Вишиванка”, нагадали давні слова: “Я – не українська співачка”

Нещодавно знаменита російська співачка Віра Брежнєва презентувала нову пісню у своєму виконанні "Вишиванка". Що не так з даною новиною, дізнайтеся в нашій статті.

Хоча свій творчий шлях Віра Брежнєва розпочала саме в Україні, дуже скоро зірка обрала у якості своєї домівки та платформи для музичної кар’єри російську федерацію. І ця позиція залишалася незмінною аж до початку війни.

Чия коханка Віра Брежнєва
Віру Брежнєву розкритикували за давнє інтерв’ю

Після 24 лютого Віра Брежнєва засудила дії російської федерації, організувала волонтерський координаційний центр в Італії, куди переїхала жити, і почала активно підтримувати свою батьківщину.

Нещодавно вона анонсувала реліз нової пісні “Вишиванка” у дуеті з співачкою TAYANNA. І хоча здавалося, що дана композиція мала зустріти компліменти та схвалення, ефект вийшов абсолютно інший.

Віру Брежнєву розкритикували за давнє інтерв’ю

Після цього в українському інформаційному просторі згадали, як у 2019 році в інтерв’ю російському пропагандисту В’ячеславу Манучарову артистка заявила, що не вважає себе українською співачкою.

Віру Брежнєву розкритикували за давнє інтерв’ю

“Майстер-клас з перевзуванні від Вірочки Брежнєвої”, – прокоментував у Facebook прем’єру пісні українською мовою Харитон Старський.

Варто відмітити, що Костянтин Меладзе на відміну від своєї дружини дуже мовчазний. Подейкують, що пара пережила цього року розлучення. Одні схиляються до думки, що це сталося через різні політичні погляди, інші вважають, що винна інша жінка в стосунках. На тлі даних чуток аудиторія має лише більше сумнівів у патріотичності Віри, яка публічно почала згадувати про Україну лише після початку війни.

Але як би там не було, у зірки залишається велика фан-база, яка в незалежності від політичних поглядів артистки, завжди її підтримує та готова споживати її продукт.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".