40-річній Вірі Брежнєвій, яка записала пісню “Вишиванка”, нагадали давні слова: “Я – не українська співачка”

Нещодавно знаменита російська співачка Віра Брежнєва презентувала нову пісню у своєму виконанні "Вишиванка". Що не так з даною новиною, дізнайтеся в нашій статті.

Хоча свій творчий шлях Віра Брежнєва розпочала саме в Україні, дуже скоро зірка обрала у якості своєї домівки та платформи для музичної кар’єри російську федерацію. І ця позиція залишалася незмінною аж до початку війни.

Чия коханка Віра Брежнєва
Віру Брежнєву розкритикували за давнє інтерв’ю

Після 24 лютого Віра Брежнєва засудила дії російської федерації, організувала волонтерський координаційний центр в Італії, куди переїхала жити, і почала активно підтримувати свою батьківщину.

Нещодавно вона анонсувала реліз нової пісні “Вишиванка” у дуеті з співачкою TAYANNA. І хоча здавалося, що дана композиція мала зустріти компліменти та схвалення, ефект вийшов абсолютно інший.

Віру Брежнєву розкритикували за давнє інтерв’ю

Після цього в українському інформаційному просторі згадали, як у 2019 році в інтерв’ю російському пропагандисту В’ячеславу Манучарову артистка заявила, що не вважає себе українською співачкою.

Віру Брежнєву розкритикували за давнє інтерв’ю

“Майстер-клас з перевзуванні від Вірочки Брежнєвої”, – прокоментував у Facebook прем’єру пісні українською мовою Харитон Старський.

Варто відмітити, що Костянтин Меладзе на відміну від своєї дружини дуже мовчазний. Подейкують, що пара пережила цього року розлучення. Одні схиляються до думки, що це сталося через різні політичні погляди, інші вважають, що винна інша жінка в стосунках. На тлі даних чуток аудиторія має лише більше сумнівів у патріотичності Віри, яка публічно почала згадувати про Україну лише після початку війни.

Але як би там не було, у зірки залишається велика фан-база, яка в незалежності від політичних поглядів артистки, завжди її підтримує та готова споживати її продукт.

Схожі статті