Обранець Мішиної з “Холостячки” Олександр Еллерт показав, як підросла його дочка від першого шлюбу

Переможець шоу "Холостячка", Олександр Еллерт не часто ділиться кадрами з донькою, яку дуже любить і має з нею дуже гарні стосунки, але на днях таки засвіти дорослу Елю в instagram.

Саша зміг завоювати серце першої “Холостячки” Ксенії Мішиної. Між ними одразу виник якийсь особливий зв’язок, їх історія кохання розвивалась не дуже стрімко та одразу виникали якісь непорозуміння через принциповість Еллерта. Саші складно було витискати з себе емоції перед іншими учасниками. Проте наодинці з Ксю, як він її лагідно називав, Саша поводився так, як і в реальному житті.

Мабуть, першою точкою дотику стало те, що обидва мають дітей і виховують їх наодинці. А далі вже почали грати почуття, які й привели Олександра до фіналу і стати переможцем. Після завершення проєкту, Ксенія та Еллерт відразу почали жити разом і будувати стосунки вже у реальному житті. Ксенія не приховувала те, що у них є негаразди в стосунках, проте пара намагалася налагодити свої відносини та виховувати Елю та Платона разом.

Але, все ж таки побут зруйнував стосунки пари й вони вирішили не мучити один одного та розійтись. Невідомо, які стосунки у них були до війни, але як тільки росія напала на Україну Саша допоміг Мішиній поїхати до Буковелю і там вони були разом деякий час та згодом знов роз’їхались. Ксенія поїхала до Києва, а Еллерт до США.

О
Олександр Еллерт показав доньку від першого шлюбу

Ця поїздка за кордон викликала хвилю хейту в сторону Еллерта. Та чоловік намагається на це не реагувати й бути активним у соціальних мережах. Так, на днях він вирішив поспілкуватися з підписниками та відповісти на питання. Одне з питань стосувалося його доньки від першого шлюбу. “Як справи в Елі?”. На що Саша показав як виросла його донька і вже вчиться малювати стрілки на повіках.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".