Які параметри фігури Тіни Кароль: схудла поп-діва не припиняє вражати красою та викликати захоплення

Тіна Кароль завжди могла вразити своєю красою як чоловіків, так і жінок, а її образи та вирізи підкреслюють гарний вигляд співачки, тому всіх завжди цікавило, які параметри фігури Тіни Кароль та як вона зберігає свою красу.

Нещодавно Тіна дуже сильно схудла і тепер може хизуватися своєю фігурою в обтягуючих платтях, хоча це і раніше не заважало співачці підкреслювати свій прес, який у жінки помітили прихильники на останніх фотографіях, якими Тіна ділиться у своєму телеграм-каналі. До речі там вона більш відверта, ніж у сторіс instagram, тому слідкувати за співачкою там набагато цікавіше. Тож після того, як артистка схудла її прихильників ще більше цікавить які параметри фігури Тіни Кароль.

Які параметри фігури Тіни Кароль
Які параметри фігури Тіни Кароль

Багато хто навіть робить припущення, що співачка схудла через те, що закохалася, адже нещодавно Тіна заінтригувала своїм публічним спілкуванням з військовим, якого дуже сильно підтримувала та навіть записувала йому особисті відео, де була радісна і щаслива. Проте останнім часом Ні Тіна, ні той самий військовий не діляться своїм спілкуванням. Але шанувальники припускають два варіанти, або спілкування припинилося, або ж стосунки вийшли на новий рівень, про який Кароль вже не хоче говорити на публіку.

Які параметри фігури Тіни Кароль?

Параметри фігури Тіни Кароль
Параметри фігури Тіни Кароль

Всім відомі ідеальні стандарти 90-60-90 та зріст як мінімум 170, але на щастя всіх жінок світу, наше суспільство, крім однієї нації, розвивається і змінює шаблонність та вигадані стандарти на реальність. Так і Кароль, має зовсім не ідеальні параметри, проте виглядає неймовірно. Тіна не дуже висока її зріст 165, а самі параметри  86-63-86 та важить співачка, як пушинка, всього 59 кг. І це вже нові дані фігури артистки.

Тож, як бачимо, можна виглядати у 37 років на 18 і дозволяти собі носити молодіжні образи, які не викликають сумніву у гарній формі співачки. Тіна стає краще і краще, а останнім часом дуже розквітла, тому інформацію про те, які параметри фігури Тіни Кароль, співачка не приховує і з радістю хизується ними у нових, сміливих образах.

Схожі статті