Леся Нікітюк довірила вибір майбутнього обранця в руки народу: “А якого чоловіка ви бачите поряд зі мною?”

Леся Нікітюк – завидна холостячка та її особисте життя дуже бентежить народ, бо Леся їм дуже подобається і люди щиро хочуть для неї родинного щастя. Тому дівчина вирішила зробити список кандидатів на роль її майбутнього чоловіка та порадитись з народом.

Нікітюк приписують багато романів, але вона досі самотня, багато хто не розуміє, як така розкішна жінка може бути сама, але це факт, який змінити в змозі тільки доля. А коли це станеться, невідомо нікому. Тому Лесі приписують романи з багатьма. Головний кандидат, звісно, Притула, а потім вже Заливако, депутати й політики, до того ж не тільки українські, а ще й польські й литовські.

Леся є улюбленою ведучою українців, вона має неабияке почуття гумору та неймовірну жіночу харизму. Леся проста і не соромиться нічого, тому її й люблять у народі, бо вона така, яка є. Звісно, за цими постійними жартами може ховатися дівчина, яка найбільше за все хоче бути просто коханою. Але ж не прийнято ділитися таким, тому Леся збирає себе до купи і виходить в ефір весела та відкрита.

Оскільки сама жінка знайти собі чоловіка не може, а народ переживає, Леся вирішила порадитись з ними, хто ж підійде найбільше красуні Нікітюк. Отже, ведуча створила пост в instagram і зробила колажі з фотокарток своїх та ймовірних кандидатів не тільки за іменами, а ще й просто за професіями. З відомих людей список попали: Сергій Притула, Ілон Маск та Михайло Заливако. Останні були перелічені за професіями.

Шанувальники Лесі почали активно писати в коментарях, кого б хотіли бачити з зірковою красунею, але ж і це не допоможе. Бо поки доля не зведе Лесю з правильним та судженим їй чоловіком, ніякі вибори не принесуть того, чого хоче жінка. Тож, і телеведучій, і фанатам треба набратися терпіння і чекати, коли з’явиться той самий.

Схожі статті